Zwiastun I Am Alive
I Am Alive- ten kolejny ekskluziw na Playstation 3.... a no wlasnie.... tylko na ps3 poniewaz jak to ujal producent "Gracze PCETOWI sa niegrzeczni i PIRACA''. Coz moze to i dobrze bo nabija do glowy tym piratom troche rozumu... w co watpie. O samej grze wiemy nie wiele. Gre wydal Ubisoft i bedzie to kolejny gatunek SURVIVAL HORRORU, cos pod kolor fimow "Jestem Legenda'' ''Mad Max'' czy pod ''Metro 2033''. A wiec kolejna opowiesc o postapokaliptycznym swiecie. W grze wcielimy sie w Adama jednego z mieszkancow Chicago, ktory przezyl katastrofe, w grze bedziemy podejmowac rozne decyzje, ktore beda mialy wplyw na dalsze losy bohatera. Textury w grze nie wygladaja na zbyt dopracowane ale to juz pozostawiam wam do oceny. Pod spodem malutki trailer z I'm Alive.

Odpowiedz
Gierka wydaje się świetna, ale ciągle przekładają premierę a ja już na nią długo czekam :)
Odpowiedz
(27-12-2011, 00:37)Eman002 napisał(a): Gierka wydaje się świetna, ale ciągle przekładają premierę a ja już na nią długo czekam :)

Wiesz Nie Ma To jak chwyt marketingowy i dobrze wymyślony TRAILER :D Ale Mam Nadzieję, Że Ubisoft Nie Wyda Jakiejś Cienkiej Gry :P A Co Do Przekładania Premiery...Fakt, Ale Niech Przekładają, Chociaż Będzie Czas Na Dopracowanie Różnych Innych Detali.
Odpowiedz
Czemu każdy wyraz zaczynasz wielką literą? Niezbyt ciekawie to wygląda. A sama gra nie jest exclusivem, z tego co się orientuję, bo wyjdzie też na X360.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Szkoda, że trailer w zasadzie nic nie mówi o rozgrywce... Grą na pewno warto się zainteresować. UBISOFT to potężna marka, która raczej crap'ów nie wydaje.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Popraw, proszę, polskie litery i błędy w pierwszym poście.
Odpowiedz
Ja się właśnie ostatnio sporo naczytałem o tej grze, i wiem w że w 100% nie będzie to klasyczny horror survival, w samej rozgrywce gry chodzi o to by przetrwać, szukać wody do pica, pożywienia , unikać wszystkich tych którzy będą tą wodę chcieli nam odebrać, no i rozwiązać zagadkę tej apokalipsy. Czyli porównanie gry do np. Metro 2033 jest błędnym stwierdzenie. Coś tam czytałem w Playboxu, to trochę wiem coś o tej grze, sam na nią czekam, bo wydaje mi się dość interesująca :)
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D

"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Odpowiedz