Reklama forum
W sumie masz racje ;) załatwiłem sprawę z wspolniegramy.pl podaj mi swojego maila to prześle ci mailowo ich banner, jak rozumiem to jest banner który mam przesłać im? tak link
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
zgadza się, to ten baner, maila dostaniesz na pw
Odpowiedz
Nasz banner już jest na głównej wspolniegramy.pl więc czas na nas;)
Odpowiedz
Oki baner jest. Tylko dwie uwagi:
Pierwsza - musiałem trochę dostosować rozmiar by było napis widać jak najlepiej. Wg mnie wyszło nieźle ale szkoda że baner dali niewymiarowy w stosunku do tego co wyświetlamy.
Druga - nigdy nie robiłem testów działania tego pluginu do banerów. Teraz już wiem , że wyświetla tylko jeden baner na raz, losowo. Tu pytanie czy tak zostawić czy zrobić jedno obok drugiego. U nich na stronie, widzę że dwa obok siebie jednak też losowo (na nasz nie trafiłem ;/) .
Odpowiedz
Odpisał mi że nasz banner jest stały bo ma tylko 2;P u mnie nasz banner jest zawsze wyświetlany kiedy nie wejde
Odpowiedz
oki, faktycznie jest na samym dole, tylko niech nie mówi, że ma tylko dwa a te na gorze strony to co , newsy :P ?
Zatem powalczę żeby się dwa obok siebie pojawiały

Edit:

Oki przerobiłem troche plugin i szablon strony, i teraz będzie zawsze 2 w rzędzie. Narazie mamy tylko dwa, ale limit jest na 6 na raz i będą się pojawiać w następnych rzędach.

Mam nadzieje że wszystkim to podpasi :P
Odpowiedz
Dobra, to tylko popytać o zgodę, dalej kod z bannerem o wymiarach 460x60, link do bannera i zgłaszać do ciebie m1nistrze już gotową sprawę, tak? ;p

A w kwestii doboru stron/forów są jakieś wytyczne czy każdy, kto szuka linków na wymianę ma wolną rękę? Oczywiście "wolna ręka" to duża przesada, bo szukając tych stron wiadomo, że nie będę brał forów po kilkunastu czy nawet kilkuset userów, które stoją w miejscu. Rozumiem, że są jeszcze miejsca na 4 bannery?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Co myślicie o tym forum? Pierwsze miejsce w googlach przy frazie "forum anime". Co prawda 2 razy mniej userów od nas, ale postów dziennie wcale nie jest mniej z tego, co zaobserwowałem. Mam już nawet od nich zgodę, mogę wycyganić banner, pytam w zasadzie tylko czy może być?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz