Dziwna sytuacja z kolegami w liceum
Witam!
Jako, że jestem teraz w 1 liceum, mam zupełnie nową klasę. Liczy ona 30 osób, z czego 25 to dziewczyny. Jest więc tylko pięciu chłopców razem ze mną. Problem polega na tym, że są oni są cholernie dziwni. Nie potrafią rozmawiać z kobietą, noszą się jak pedały a zachowanie pominę. Gadają cały czas o grach komputerowych. Nie znają żadnych innych tematów.
Jako jedyny mam kontakt z przedstawicielkami płci pięknej i gadam z nimi cały czas. I tu dziwna sytuacja- pewnego dnia, nie tak dawno, bo ok tygodnia temu, z dwiema przesiedziałem całe 7 lekcji na holu. Robiliśmy głupie rzeczy, śmialiśmy się i gadaliśmy. Koleżanka zrobiła zdjęcia i wstawiła je na Facebook'a. A jako, że jednemu z tych "snobów" akurat ta jedna z tych dziewczyn się podoba, zaproponował mi coś dziwnego. Da mi 100 zł za to abym się od niej odwalił na dobre!!! Powiedziałem mu, że pomyślę na tą propozycją. Co o tym sądzicie- przyjąć czy też nie???
Ojciec mi powiedział, że na frajerach się najlepiej zarabia to samo powiedział kolega. Przeciwne są mama i siostra. A moje zdanie jest podzielone.
Pozdrawiam!
Odpowiedz
Kurcze albo 100 zeta albo BF3 niech ci da :D
Frajerów trzeba golić.
Ale ... jeżeli ta dziewczyna się i Tobie podoba to . no cóż lepiej mu zaproponuj plombę. Bo może potem do niej polecieć z ozorem jaki to ty ni ejestes materialista :D
A swoją drogą: u mojej córki też w liceum jest dwóch tylko to i tak u ciebie dużo :D
Odpowiedz
Chłopie gdzie Ty się uczysz skoro masz w klasie takich korasków? Co do twojej sprawy to nie wchodź w chore układy tego typu. Weźmiesz kasę i co nie będziesz mógł powiedzieć jeszcze dzień wcześniej dobrej kumpeli "cześć"? Bez sensu. Nie napisałeś czy ten kolo stanowi dla Ciebie jakieś zagrożenie fizyczne, bo jeśli tak to z takim interesów nie rób.

P.S I trzymaj się tych dziewczyn, a dobrze na tym wyjdziesz. Ja też miałem taką klasę w liceum. W trzeciej klasie zostało nas-samców tylko dwóch:) Na studniówce mieliśmy genialną zabawę z naszymi licznymi klasowymi koleżankami.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Weź tę stówę i dalej rób swoje ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Taszor co do twojego postu:
Owy kolega nie stanowi dla mnie jakiegos fizycznego problemu. Jest nieśmiały (jak oni wszyscy) i to naprawde widać. Sadze, ze na owej dziewczynie mu strasznie zalezy, gdyz cały czas sie na nia patrzy. Kiedy chciałem mu dac rade, oburzył sie wielce.

Kratos miałem ten sam pomysł! :D
Aby jeszcze bardziej pokazac wam jakimi sa frajerami to jeden z nich popłakał się dzis na matmie bo zadania nie potrafił zrobic.

Odpowiedz
Nie bierz kasiory zbuduj respekt i szacunek wobec swojej osoby. Pokaż, że nie jesteś frajerem dający za kase się przekupić;/
I przede wszystkim odpuściszkobietę-koleżankę,przyjaciółkę za 100zł? ŻENADA!
Nigdy bym się na takie coś nie zgodziła!
I wiesz co jeszcze... jak ta koleżanka się o tym dowie to na pewno zniechęci się do Twojej osoby... ;/ Pomyśli, że traktujecie ją jak towar ;/

Z czasem zapewne koleżanka sama zdecyduje czy woli przebywać w Twoim towarzystwie czy kolegi...
To tak z damskiego punktu widzenia :)
......[Obrazek: 6a9b85a1678bbee2med.jpg]......

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
"Fałszywych hien dookoła pełne stado przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą"
http://www.pustamiska.pl
Odpowiedz
Ciężko mi w coś takiego uwierzyć. Co jak co, nawet, jeśli przyjąłbyś tą stówę, to nic, by to nie zmieniło. Przecież ta dziewczyna musiałaby zwrócić na niego uwagę, a jeśli on nie jest w jej guście, to co? będzie jej płacił, by ze sobą byli? to byłby absurd, choć, kto wie... może być łasa na kasę, ponadto gość będzie rozbijał swój osobisty bank i rozdawał pieniążki innym kolesiom, za rozmowy z dziewczyną, która dla niego coś znaczy? hehe, absurdalna sytuacja. Ja nie wziąłbym tych pieniędzy, bo to tylko pokazałoby co jest na pierwszym miejscu, u danego człowieka - Ludzie czy kasa? wybrałbyś kasę.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
(25-10-2011, 14:12)ulessus napisał(a): Aby jeszcze bardziej pokazac wam jakimi sa frajerami to jeden z nich popłakał się dzis na matmie bo zadania nie potrafił zrobic.

OMG, gdzie Ty chodzisz do szkoły, sorry ,ale to jakaś klasa specjalna ? :D
Odpowiedz
TO NIE JEST KLASA SPECJALNA DO CHOLERY!!!:D:D:D
Chodzę do Liceum im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Warszawie. Do klasy niemiecko języcznej. Nie moja wina, że takich tam przyjeli!!!
Wracając do tematu:
Azi wypisałaś/wypisałeś dokładnie to co mnie odraża od tej oferty. Ta dziewczyna jest zbyt fajna i na pewno 100 zł to za nią za mało:D.Ona jest bezcenna!!! Jak się zapyta jutro czy akceptuję to spuszczę mu baty;).
Odpowiedz
(25-10-2011, 16:39)ulessus napisał(a): TO NIE JEST KLASA SPECJALNA DO CHOLERY!!!:D:D:D
A szkoda bo wszystko było by jasne :D
Ah ta dzisiejsza młodzież, coraz gorzej z nią...

A co do spuszczenia mu łomotu to jak najbardziej jestem ZA, co to do cholery ma być, że teraz nie biję się o dziewczynę tylko się przepłaca jednego z adoratorów, nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie była by to obraza, i od razu by z dyńki dostał przy wypowiadaniu tej oferty ;) , dlatego kase bierz, w łeb mu strzel a po lekcjach za tą kase, zaproś panienkę gdzieś :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: