17-10-2011, 16:16
Krys jak najbardziej nadaje się na moda downloadów, nawet kiedyś był i świetnie sobie radził, ja jestem jak najbardziej za.
|
Rangi
|
|
17-10-2011, 16:16
Krys jak najbardziej nadaje się na moda downloadów, nawet kiedyś był i świetnie sobie radził, ja jestem jak najbardziej za.
17-10-2011, 20:35
Okej, dałem mu moderatora na te 3 działy. Jak coś będzie nie pasowało to przecież zawsze można go zdegradować. Chociaż oczywiście mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku ;D
07-11-2011, 18:45
Dobra, jest kolejna propozycja ;D Jakiś czas temu pisał do mnie jadcorben, który jest teraz redaktorem z wyrzutami sumienia, że może ma tę rangę trochę na wyrost i że mało pisze i że mu głupio, że taki Jujo pisze więcej newsów od niego... Z tego co widzę to bardzo aktywnie pomaga w działach PS3, więc może zamienić mu rangę na Helper? Bo myślę, że modów nie trzeba na razie, takie moje zdanie. A wy jak sądzicie?
07-11-2011, 19:32
Hmm skoro tak ci pisze :P to można tak zrobić ale co z Jujo dajemy mu redaktora?
07-11-2011, 19:56
Co do Jujo to ja byłbym nieco ostrożny. Nie wiem czy śledzicie na bieżąco wszystkie wydarzenia na forum, ale z nim ewidentnie jest coś nie tak. Moim zdaniem - warto poczekać. Chociaż jak zobaczy nieobstawianą rangę Redaktora to pewno zacznie się rzucać ;D
08-02-2012, 23:40
Zmieniłem drakonowi rangę na tę poprzednią, w której najlepiej się odnajdywał, czyli na VIP. Bo nie oszukujmy się - ranga supermoderator była raczej iluzoryczna. Zresztą sam twierdził, że jest mu w zasadzie obojętne czy ma tę rangę czy jej nie ma. Zmieniłem także, a w zasadzie dodałem kolor Krysowi, który już od jakiegoś czasu sprawia pieczę nad wszystkimi działami Download na forum.
Potrzebujemy kogoś jeszcze? Jeżeli tak to kogo najlepiej konkretnie.
02-03-2012, 19:13
Żyje tu ktoś jeszcze? Dodałem 2 nowe rangi - Gamer i Recenzent. Sporo osób twierdzi, że to zmotywuje userów do częstszego udzielania się. Zobaczymy jak to będzie. Na początek rangę Gamer dostał Realinho, Kraszu i Sandinista. Myślę, że ich awanse są bezdyskusyjne, swoją wartość udowodnili nie raz. Ranga Recenzent powędrowała do dwóch osób - ashin i Yohokaru. W tej chwili to jedyne osoby łapiące się ponad pułap tych 10 recenzji, które trzeba napisać, żeby otrzymać rangę. Macie jeszcze jakieś propozycje? Ja mam kilku na oku, ale w sumie chyba trochę im jeszcze brakuje.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|