Rangi
Krys jak najbardziej nadaje się na moda downloadów, nawet kiedyś był i świetnie sobie radził, ja jestem jak najbardziej za.
Odpowiedz
Okej, dałem mu moderatora na te 3 działy. Jak coś będzie nie pasowało to przecież zawsze można go zdegradować. Chociaż oczywiście mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Dobra, jest kolejna propozycja ;D Jakiś czas temu pisał do mnie jadcorben, który jest teraz redaktorem z wyrzutami sumienia, że może ma tę rangę trochę na wyrost i że mało pisze i że mu głupio, że taki Jujo pisze więcej newsów od niego... Z tego co widzę to bardzo aktywnie pomaga w działach PS3, więc może zamienić mu rangę na Helper? Bo myślę, że modów nie trzeba na razie, takie moje zdanie. A wy jak sądzicie?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Hmm skoro tak ci pisze :P to można tak zrobić ale co z Jujo dajemy mu redaktora?
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Co do Jujo to ja byłbym nieco ostrożny. Nie wiem czy śledzicie na bieżąco wszystkie wydarzenia na forum, ale z nim ewidentnie jest coś nie tak. Moim zdaniem - warto poczekać. Chociaż jak zobaczy nieobstawianą rangę Redaktora to pewno zacznie się rzucać ;D

Odpowiedz
Zmieniłem drakonowi rangę na tę poprzednią, w której najlepiej się odnajdywał, czyli na VIP. Bo nie oszukujmy się - ranga supermoderator była raczej iluzoryczna. Zresztą sam twierdził, że jest mu w zasadzie obojętne czy ma tę rangę czy jej nie ma. Zmieniłem także, a w zasadzie dodałem kolor Krysowi, który już od jakiegoś czasu sprawia pieczę nad wszystkimi działami Download na forum.

Potrzebujemy kogoś jeszcze? Jeżeli tak to kogo najlepiej konkretnie.

Odpowiedz
Żyje tu ktoś jeszcze? Dodałem 2 nowe rangi - Gamer i Recenzent. Sporo osób twierdzi, że to zmotywuje userów do częstszego udzielania się. Zobaczymy jak to będzie. Na początek rangę Gamer dostał Realinho, Kraszu i Sandinista. Myślę, że ich awanse są bezdyskusyjne, swoją wartość udowodnili nie raz. Ranga Recenzent powędrowała do dwóch osób - ashin i Yohokaru. W tej chwili to jedyne osoby łapiące się ponad pułap tych 10 recenzji, które trzeba napisać, żeby otrzymać rangę. Macie jeszcze jakieś propozycje? Ja mam kilku na oku, ale w sumie chyba trochę im jeszcze brakuje.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: