Podłączanie PS3 do monitora Crt/LCD i kilka innych pytań
Bardzo dziękuję za tak liczne odpowiedzi:)!!
Mam jeszcze tylko pytanie czy aby grac przez internet należy płacić jakiś abonament-ważność konta lub coś podobnego?
I czy też jest potrzebna jakaś konfiguracyjna płyta tak jak to było w PS2 czy łatwiej,szybciej i przyjemniej :)?
Aha i jaki proponujecie model konsoli? Z jakim dyskiem itd i za rozsądną cenę:)
......[Obrazek: 6a9b85a1678bbee2med.jpg]......

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
"Fałszywych hien dookoła pełne stado przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą"
http://www.pustamiska.pl
Odpowiedz
Nic nie trzeba płacić, wystarczy założyć konto na PlayStation Network i grasz OnLine.
Odpowiedz
Nic nie płacisz, aczkolwiek twórcy Call of Duty proponują w cenie 150 zeta abonament na Elite (jakieś tam dodatki do CoD MW3 taniej itp. Dodatkowo jest abonament PSN Plus ale też nie obowiązkowy :D
Jeżeli chodzi o model konsoli to najlepiej z dyskiem 320 GB ja po roku mam "tylko" 180 wolne więc coś tam jednak "schodzi" z tego dysku i nie mam wgranych żadnych filmów i muzyki :D
Odpowiedz
Aha :) Ok to wielkie dzięki!:)
Bardzo mi pomogliście :)) w razie pytań będę pisać ;p
Pozdrawiam
Aha w sumie mam jeszcze jedno pytanie... jestem w miarę w temacie z grami ale z nowościami na PS3 gorzej. Jakie polecacie gry? Takie najlepsze pozycje:) Jak np obowiązkowy tytuł na Ps2 to GOD czy bournout;P. Z góry piszę,że każdego rodzaju gry mnie interesują :) (Mam na myśli m.in gry przez internet-mnóstwo osób na serwerach itd) Aha i chodzi mi o coś innego niż need for speed,gt,call i moh :)
Pozdrowionka ;p

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
Odpowiedz
To może Uncharted? O dziwo to jest tytuł dla którego zbieram na PS3. Póki co wydaje mi się niemal bardziej atrakcyjny niż GoW3 :)
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Ja mógłbym polecić ci: FIFA11(12), Uncharted 1i2, GTA IV, Little Big Planet, Skate 3, Mortal Kombat, Need For Speed: Hot Pursuit, Killzone 3, God of War 3. Jedne z najwspanialszych gier jakie według mnie można zagrać na PS3.
Odpowiedz
Uncharted jest koniecznością (nie lubiłem gier TPP ale przy tej się to zmieniło :D) z samochodówek to Gran Turismo 5, z FPS jest spory wybór ale: Killzone 2 i 3, Medal of Honor i Homefront
Odpowiedz
Do FPSów dodałbym jeszcze serię Resistance od twórców Ratcheta. Alternatywna wizja świata, gdzie II WŚ nie miała miejsca wywołuje u mnie ślinotok.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Ok dziękuje :) Właśnie o Uncharted myślałam:)
Fify odpadają mam 11 i wystarczy :) NFS ,Gran Turismo i Moh odpada nie bardzo mi przypadły...:)
Czyli god 3 i uncharted mam na oku...;) a co myślicie o Resistance?
Aha i jak wygląda sprawa z pistoletami do gier? Dużo gier jest kompatybilnych ? Warte uwagi:)?
Pozdrowionka :)

Odpowiedz
Jeżeli chodzi o Resistance to są dema teraz do pobrania tak 2 jak i 3. Mi z kolei tak sobie przypadły :P
Jeżeli chodzi o pistaolety a raczej karabiny typu SharpShooter
[Obrazek: ps3-move-sharp-shooter-2.jpg]
ja w tej chwili mam 3 gry do nich są to gry kompatybilne z move i do niego są te karabiny. Pistolet jest też ale tylko mam jedną grę: The Shoot :D
[Obrazek: 1.jpg]
Do karabinyu w tej chwili: Killzone 3, SOCOM Polskie Siły Specjalne i Modern Combat Domination. Ta ostatnia w dystrybucji elektronicznej.
A będzie tego coraz więcej.

EDIT
Już jest też MAG, Dead Space Extraction, Resident Evil 5.
Odpowiedz