Kopiowanie treści z innych stron
(24-03-2009, 10:54)admin napisał(a): Jeśli będziemy banowali tych, którzy kopiują tutoriale to powinniśmy także tych, którzy wrzucają linki w downloadzie. Jeśli ma być zupełnie sprawiedliwie.

No pewnie, najlepiej usuńmy cały Download. Tak trudno było wam zrozumieć? :O
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Mówisz poważnie czy co? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Tak, mówię poważnie. Wiem, dziwnie to zabrzmiało. Tylko z tym Downloadem forum się powinno nazywać "pseudo-fanów".
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Bez downloadu na forum by było może 1/3 userów. Wiem, że z jednej strony lipa, że ludzie ściągają, ale na to nic nie jest się w stanie poradzić. Sam nie ściągam bo nie mam takiej potrzeby, jednak większość ludzi to robi i robić będzie ;). Kumpel mówi, że nie ważne ile miałby kasy i tak będzie ściągał - tacy ludzie są i nic nie poradzimy. Jeśli ktoś chce to i tak znajdzie, jeśli nie to będzie tutaj mimo wszystko. Czekam jednak na wypowiedź innych userów ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Jak dla mnie nie ma sensu usuwać tego działu jak będą chcieli to i tak coś ściągną z innego forum czy strony, a co do kopiowania treści z innych stron/for to będziemy nagradzać takie zachowania, recenzje myślę że będziemy mogli usuwać ale co do tutków to może było by warto spytać się prawdziwych autorów o ich zamieszczenie u nas tak jak pisałem powyżej. Po 1sze to musielibyśmy zlokalizować dokładnie które tutki są skopiowane, namierzyć prawdziwych autorów i z nimi pogadać więc może jak ktoś już znalazł te skopiowane tutki niech tutaj poda link do oryginalnego i wyśle zapytanie do prawdziwego autora czy zgadza się na zamieszczenie treści tego tutka na naszym forum z jego odpowiednim oznakowaniem, jeśli się zgodzi to zedytujemy go a jak nie to usuwamy i po kłopocie.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Download powinien zostać, ale dobrze byłoby zrobić tak jak kiedyś było, że należy mieć kilkanaście postów by tam można było się dostać.
Odpowiedz
Nie wiem kto usunął mojego posta, więc napiszę raz jeszcze.

@admin- jeśli chcesz TAKICH userów, to ich miej. Wiem, że można znaleźć gdzie indziej te linki, ale bylibyśmy zawsze o tę jedną stronę mniej. Według mnie i tak już nie usuniesz tego działu i nie czekaj na wypowiedź innych userów, bo wszyscy oprócz mnie w Ekipie popierają piractwo na PS2. Zostałem przeważony, trudno.

@Woocash88- proponuję limit 10 000 postów. Nikt tylu nie zdobędzie przez najbliższy rok, więc ludzie nie będą ściągali.

Nie chciałem nikogo urazić. Pozdrawiam.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Ray ... moze nie popieraja ale sa zmuszeni do piractwa? np. przez brak kasy
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
(26-03-2009, 15:47)Rapido napisał(a): Ray ... moze nie popieraja ale sa zmuszeni do piractwa? np. przez brak kasy

Są zmuszeni? HA? KTO ich zmusza, by grać?

Nie schodźmy z tematu, jeśli chcesz to możemy podyskutować w tym temacie:

Kod:
http://www.ps2forum.pl/game-corner/czy-jestescie-prawdziwymi-pasjonatami-gier-t-1184-6.html

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Ray to po co piszesz o takich rzeczach jak usuwanie dzialu download... jezeli nie popierasz piractwa to poprostu tam nie zagladaj i masz problem z glowy, nie wiem o co sie tak klucisz;/
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz