Co się dzieje?
Witam. Mam taki jeden problem i pytanie, bo mnie "boly". Co się z wami jako ekipą dzieje? Dział o PS2 przypomina jakiś żart, dział o PS3 leży, bo nie ma reklamy, mało kto wie, że to tez forum o tej konsoli, licznik postów totalnie zgłupiał no i dochodzi jeszcze bolączka od ładnych kilku miechów, która ostatnio się nasiliła, czyli konta zakładane dla spamu. A to tylko najważniejsze problemy, to co mi akurat teraz do głowy przyszło. Jest cała masa problemów co do działania forum czy propozycji zmian do przedyskutowania. No właśnie, przedyskutowania... I tu dochodzimy do sedna. Nie wiem czy już wam wszystko jedno, macie focha na mnie czy po prostu macie wakacje, w końcu taki sezon. Chodzi o to, że nie ma żadnego (no prawie żadnego) odzewu ostatnio z waszej strony, choćby tu w dziale dla ekipy. A ja się produkuję jak ten idiota i nic z tego wychodzi, bo nie wiem nawet czy czytacie to co piszę. Nawet napiszcie, że "nic z tego", że "macie gdzieś takie pomysły", ale dajcie jakiś odzew.

Piszę, bo się martwię. Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Może wygląda to na jakieś jęczenie i marudzenie, ale chcę po prostu wiedzieć na czym stoję i czy sobie odpuścić czy produkować się dalej. Tak jak mówię, być może macie wakacje i po nich wszystko wróci do normy, może niepotrzebnie panikuję, ale wolę zapytać. Ciężko cokolwiek przeforsować, a jak tak dalej pójdzie to nie tylko forum opustoszeje, ale i upadnie przez te konta zakładane po tysiąc razy. Może na początek niech się każdy zadeklaruje czy żyje jeszcze.

No i tyle, mam nadzieję, że się wszystko pomyślnie zakończy ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Racja, jeśli ktoś nie ma czasu (na przykład jak ja) to przecież może się do tego przyznać. Musimy wiedzieć na kogo i w jakich ilościach można liczyć.

Z góry dzięki za jakiekolwiek info.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Przyznaję się do tego, że jutro przeprowadzam się w końcu na własne mieszkanie, w związku z czym z sieci korzystam sporadycznie w pracy (nie wolno mi zbytnio). W domu mam syf, na forum nie wchodzę, bo robię remont - w pojedynkę (od podłogi po sufit, trwa już dwa miesiące). Ponadto będę tatusiem, a żona ma zagrożoną ciążę. Tak że wybaczcie, ale będę aktywny za jakiś miesiąc (nie wiem, kiedy podłączą mi sieć w nowym lokum). Wybaczycie?
Odpowiedz
Ja bym wybaczył, ale pod jednym warunkiem. Że za ten miesiąc jak wrócisz to będziesz rzeczywiście brał udział w życiu forum, a nie jak do tej pory pojawiał się od czasu do czasu i tyle. Bo jeżeli ma tak to dalej wyglądać to nie ma sensu czekać zwłaszcza, że sam zgłosiłeś się na tego moda.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Przyznam się osobiście ostatnio mam bardzo mało czasu, spowodowane jest to brakiem czasu pracuje od 6 do 20 i po prostu niemam czasu ale będę pracować tak tylko do ok 15 sierpnia także moja nieobecność powiedzmy jest usprawiedliwiona. Po tej dacie postaram się coś więcej zrobić dla forum.
Pozdrawiam
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Ja mam czas bo mam urlop, ale po tych burzach nie mam internetu...
Odpowiedz
Ja już że tak powiem mam dużo czasu wolnego tzn dopóki nie znajdę nowej pracy ;) więc postaram się dużo więcej udzielać. Z tego co widziałem to próbowano zrobić tu mały przewrót.
Odpowiedz
A ja odzyskałem internet, teraz będę zaglądał jak kiedyś ;) Pozdro
Odpowiedz
No to w sumie jesteśmy w komplecie. Fajnie by było, żeby rzeczywiście coś się poprawiło, a nie było to tylko gadanie po to, żeby sobie pogadać ;)

EDIT. Chociaż właściwie to nie wiadomo co z Genericiem, bo jako moderator niezbyt się spełnia. Może jakaś inna ranga, VIP czy Helper.

Odpowiedz
Hmm ja jestem za jego przesunięciem skoro jest tak jak mówisz, generalnie dość dziwny układ sił mamy na forum 5 adminów 1 mod. Chciałem poruszyć jeszcze 1 rzecz zrobię to od razu tutaj żeby nie latać po tematach co z tym konkursem? Jestem w stanie zasponsorować nagrodę fakt będzie to "używana" gra ale zawsze coś, myślę że niektórych powinno to zmotywować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości