Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Problem, który pojawił się od samego początku i trwa nadal. Po połączeniu forów wszystkim użytkownikom, nie wiedzieć czemu podwoiła się liczba postów, a niektórym, w tym mi, także liczba prywatnych wiadomości (mam kopię każdej). Da się to naprawić?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 4
Kratos , bitte podaj linki do takich postów i podaj liczbę jaką Ci przy nich zwraca. Chyba ( duże chyba ;] ) wiem w czym może być problem ale muszę mieć jeden konkret by potwierdzić.
PM to odrębna rzecz ;/
Nie chodzi o konkretne posty. Posty, z tego co zauważyłem, same w sobie nie podwajają się. Chodzi o licznik postów, o liczbę postów w profilu, która jest ze 2 razy większa niż powinna. Rzeczywista liczba napisanych postów, wypowiedzi jest 2 razy mniejsza niż liczba, która teraz jest w profilu danego użytkownika. Jeżeli chodzi o pw to myślę, że to działa na podobnej zasadzie. Z tym, że różnica w pw jest taka, że pw się podwajają nie tylko w liczniku, ale i mam kopię każdej wiadomości.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
Ja pousuwałem kopie wiadomości i parę niepotrzebnych też. Przez jakiś czas licznik się nie zmieniał. Dopiero po paru dniach liczba PW zgadzała się z faktyczną ilością wiadomości. ;]
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 4
31-07-2011, 16:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2011, 16:35 przez m1nister.)
sprawdźcie teraz, zrobiłem przeliczenie wszystkich liczników z panelu , powiedzcie czy coś to dało jak nie to będę szukał głębiej problemu
Z tego co zauważam i waszych uwag , wynika że coś nie poszło zgodnie z planem podczas łączenia for lub jakiś krok przy połączeniu został pominięty. To moja obserwacja która może nie zgadzać się z prawdą ale ...
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
Z licznikiem postów jest już ok.
Nie pomagam na GG i PW!
U mnie i u wielu innych też w porządku, problem rozwiązany. Wielkie dzięki, zamykam.