Multikonta
No właśnie, po połączeniu forów doszło do sytuacji, że użytkownicy, którzy mieli konto i na ps2forum i na ps3elite mają teraz po połączeniu 2 konta, w tym między innymi ja ;D Co robimy? Wyłapujemy kogo się da i pytamy, z którego konta będzie korzystać czy co tam innego?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Myślę, że spokojnie można połączyć te konta. Najlepiej chyba utworzyć wątek dostępny dla wszystkich i tam poprosić aby ludzie podawali loginy które chcą połączyć. Wyszukiwanie można też załatwić pluginem, ale nie wiem czy ludzie mają takie same hasła itd.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
To z pluginem trochę ryzykowne. Można zrobić tak jak mówisz, nowy temat i ogłosić "amnestię" - pouczyć o karach za multikonto, a potem zapytać kto ma czy miał konta na tych dwóch forach i z którego chce teraz korzystać, a drugiego zablokujemy.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
No to możemy tak zrobić.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Założyłem taki temat, ale z tego co widzę zgłosiły się tam 3 czy 4 osoby i żadnego z nich, którzy mieli ten sam login na obu forach, nie mogę znaleźć na liście użytkowników - są tylko ich konta z ps2forum. A gdzie te z ps3elite? Połączyły czy się jak?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: