Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
W tym temacie proszę zgłaszać ewentualne uwagi i problemy występujące po połączeniu ps2forum.pl i ps3elite.pl
Mam dwie rzeczy do poprawki.
Usuniecie reputacji i licznik postów razy dwa.
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Mi na przykład nowe forum nie działa pod najnowszym Firefoxem, dopiero na Operze się zalogowałem. I licznik postów rzeczywiście się podwoił.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
No ja w tej chwili pisze z Firefoxa więc wywal może cache i spróbuj ponownie.
Mi też działa, więc to pewnie wina ciasteczek.
Wyczyściłem wszystkie ciasteczka, historię, zapisane formularze i tak dalej, zaktualizowałem nawet javę i dalej nic. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że po skasowaniu "www" w pasku adresu forum jakoś mi się wczytuje, ale całe białe i o żadnym logowaniu nie ma mowy, bo zaraz wyskakuje komunikat, że przerwano połączenie z serwerem. Strona mi się nawet nie ładuje.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
To oznacz,że musisz przejść już na emeryturę. :D
Mam jeszcze problem z tym co już wcześniej wspominałem. Jedno okienko nachodzi mi na drugie.
Nagle, przed chwilą zaczęło mi działać wszystko jak gdyby nigdy nic, nie wiem o co chodzi ;D
(21-05-2011, 21:40)Bart napisał(a): To oznacz,że musisz przejść już na emeryturę. :D
Mam jeszcze problem z tym co już wcześniej wspominałem. Jedno okienko nachodzi mi na drugie.
To znaczy jakie okienko. W miarę możliwości zgłaszajcie jaka przeglądarka i najlepiej zrzut ekranu.