Liczba postów: 455
Liczba wątków: 24
Witam!
Mam taką prośbę.
Chciałbym przekazać mojego moderatora użytkownikowi Woocash88
Ma VIPa, jest zaufanym i lubianym użytkownikiem.
Po prostu ja wpadam na forum raz na jakiś czas (sprawy osobiste i mało czasu) by sprawdzić czy nie panuje popłoch i staram się odpowiadać na różne pytania. Jednak te moje odwiedziny zdarzają się rzadko. Oczywiście forum będę odwiedzał w dalszym ciągu :) Daje głowę za Woocasha88 że o wszystko zadba i będzie się dobrze sprawował na tym stanowisku.
Więc decyzje o tym co się stanie przekazuje administratorowi :)
Pozdrawiam!
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 20
Tak użytkownik Woocash88 to bardzo dobry gościu, a w dodatku zna się na rzeczy. :) Lubiany na forum wszystko to co powiedział SobeK, no szkoda tylko, że tak krótko ze sobą pracowaliśmy (ze mną). Mam nadzieje, że gdy przestaniesz się świecić będziesz reguralnie odwiedzał to forum. Żeganj modzie, witaj userze albo VIP-ie. :)
...I w każdej chwili czy dobrej czy złej
Będę kochał Wisełkę na pewno to wiem...
O punkty reputacji się nie prosi, musisz na nie na prawdę zasłużyć.
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Witam również,
fakt ostatnio coraz mniej cię widziałem na forum jeśli jest taka twoja decyzja to oczywiście uszanujemy ją, jak najbardziej moim zdaniem Woocash88 będzie odpowiednią osobą oczywiście o ile tego chce ;P no i niech ktoś jeszcze z ekipy się wypowie żeby nikt pokrzywdzony nie był że niby sam decyzje podejmuje wszak demokracja panuje. A to jak rozumiem ciebie zdegradować?? Jeśli tak to do rangi VIP ofcourse bo się jak najbardziej należy.
Pozdrawiam serdecznie
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 22
Sobek w pelni cie rozumiem bo sam coraz rzadziej wpadam na forum :/ a Woocash88 bedzie dobrym modem.
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
Nie ukrywam zdziwienia,z tego co pamiętam SobeK bardzo chciał być moderatorem na tym forum. No jak widać rzeczywiście ostatnio coraz rzadziej jest na forum. Jako że mam już doświadczenie w moderowaniu i wchodzę na forum regularnie, byłbym wdzięczny jeżeli mógłbym robić coś dla tego forum. SobeK mam nadzieje dostanie zasłużonego VIP'a, bo on nie jest zwykłym userem wystarczy spojrzeć na jego punkty reputacji.
A tak na marginesie.
Szczerze to nie myślałem że SobeK kiedyś napiszę:
(02-02-2009, 21:14)SobeK napisał(a): Woocash88
jest zaufanym i lubianym użytkownikiem.
Bałem się że SobeK zobaczy we mnie konkurenta po tym jak równo dostaliśmy rangę VIP.
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
No jasne, Łuki jak najbardziej nadaje się na moderatora. Dziwię się co się stało z Sobkiem, ale jak chce to ok. :) Pozdrawiam.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 24
No ranga VIP by się sprzydała :)
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
SobeK mam do ciebie pytanie. Czy ta nagła decyzja jest spowodowana tym, że sprzedałeś swoje PlayStation 2?
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Jestem jak najbardziej za , nie widzę innej osoby na to stanowisko i jednocześnie wyrażam głęboką nadzieję a w zasadzie mam pewność ,że Woocash będzie bardzo dobrym moderatorem .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
No to skoro widzę, że każdy kto się wypowiedział zgadza się to dzisiaj Woocash88'a awansuje na modka, a Sobk'a degraduje do VIP'a.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia