Użytkownik miesiąca.
Coś tak nudno na tym forum, więc wpadłem na pomysł pt. 'Użytkownik miesiąca'. Takie coś polegało by na nagradzaniu najaktywniejszych użytkowników nie za SPAM lecz cenne porady, sugestie ;) Tylko za bardzo nie wiem co mogło by być nagrodą ;) Do głowy mi przychodzi pkt. reputacji lub kolorowy nick: mianowicie na każdy miesiąc inny kolorek ;) Takie coś mogło by zachęcić użytkowników do aktywnego uczestniczenia w życiu forum. Boje się tylko, że będzie dużo SAPMU, lecz jeśli pomysł wypali może przynieść gigantyczne korzyści (aktwyni użytkownicy :P). Co Wy na to?;>
[Obrazek: kacpi89.jpg]

...I w każdej chwili czy dobrej czy złej
Będę kochał Wisełkę na pewno to wiem...

O punkty reputacji się nie prosi, musisz na nie na prawdę zasłużyć.
Odpowiedz
Świetny pomysł według mnie. Głosowanko by się zawsze zrobiło i git. Mi tam akurat kolorowy nick nie potrzebny (bo już mam :D), ale Reputacja oczywiście. Na pewno zachęciłoby to użytkowników.

(31-01-2009, 17:49)kacpi89 napisał(a): Boje się tylko, że będzie dużo SAPMU
O SAPM nie masz się co martwić, bo go nie ma i nigdy nie było (bo nie istnieje :P).

Było już raz coś podobnego i administratorzy nie zabierają się do roboty, by cokolwiek dawać w nagrodę. Muszę się pochwalić, że wygrałem usera roku!
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Hmm swoją droga ranga VIP jest swego rodzaju nagrodą przyznaną jak narazie 2-krotnie, [R]ay a co my możemy dać w nagrodę prócz rangi?? Nic.

Edist do postu poniżej:
No tak tylko że avatary, usebary... itp każdy może sobie ściągnąć, no ale jeśli inni również się zgadzają to możemy spróbować z swego rodzaju avatarmi bądź sygnami ale to już ktoś musiałby zaprojektować specjalnego avatara/usebara.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Aaa... właśnie. Zapomniałem o VIP-ie. W takim razie to bez sensu dawać inne rangi, bo już tęcza jest...

(01-02-2009, 07:37)ReV napisał(a): [R]ay a co my możemy dać w nagrodę prócz rangi??
Mało masz wyobraźni. A awatary, userbary, grafiki? :P To jest nic? Bardzo chciałbym dostać coś takiego.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości