Hmm... w takim razie to forum po prostu byśmy zostawili i służyło by do forum o PS2, na owym portalu. :) Więc ja proponuje tak, założyć ten portal o PS2, PS3, Xbox360, widzę, że wszyscy boicie się pseudo fanów Iksa oraz PS'a... takie wybryki były by po prostu kończone banem i tyle.
Co do samego portalu, mam kilka wizji, wydaje mi się, że ta jest najlepsza.
Wygląd strony:
Jak wszyscy wiecie dobry portal to nie tylko świeże informacje lecz także wygląd tzw. LayOut :) W dzisiejszej dobie stron WWW większość użytkowników przywiązuje się do wyglądu strony, niestety coraz mniej do newsów, recenzji itp. na szczęście są jeszcze tacy ludzie, którzy większą miarą przywiązują się do tekstu, niż wyglądu co może bardzo cieszyć.
Więc proponuje jak najlepszy wygląd lecz przejrzysty. Niestety, żeby mieć takiego Lay'a trzeba wydać trochę pieniążków (na grafika, LayOut'a), ale nie ma rzeczy nie możliwych więc nie widzę przeszkód, wszyscy zainteresowani moim pomysłem złożyli by się po kilka złotych i przesłali na konto bankowe jednego z Nas, który by zapłacił za Laya :) Mam kolegę który się tym zajmuje i muszę Wam przyznać, że zna się na rzeczy, chyba, że ktoś z Was umie bawić się w PhotoShopie i chciał by się podjąć tejże pracy proszę bardzo. :)
Tematyka:
Tutaj za bardzo nie muszę się rozpisywać proponuje: PSX, PS2, PS3, Xbox oraz Xboxa 360 ;) Oczywiście, to wszystko może ulec zmianie, ja tylko proponuje :)
Domena, alias, adres:
Domena, alias, adres... wszystko to praktycznie to samo ;) I wszystko zależy czy ktoś ma płatny serwek FTP, bo z tego co wiem domeny z końcówką
www.adres.pl,
www.adres.com,
www.adres.com.pl itd. nie można podpiąć pod darmowego FTP'ka :) Ja bym proponował... hmm...
www.konsole.pl... to chyba jedyny w miarę fajny pomysł na adres portalu ;)
Chciał bym, żeby to powstało zamiast
www.ps2blog.pl czy tam
www.ps3blog.pl, ogarnąć to jedno w kupę. Myślę, że ten pomysł ma spore szanse na osiągnięcie sukcesu, ja napisałem z mojej strony wstępne plany, które w
KAŻDEJ CHWILI MOGĄ ULEC ZMIANIE. Myślę, że z mojej strony na razie (oby) to tyle. Czekam na Wasze opinie jeśli będą pozytywne postaram się napisać szczegółową wizję mojego pomysł, wszystko teraz leży na Waszych barkach ;) Pozdrawiam.