Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Pamiętam ,że w początkach forum pod każdym z działów byli wypisani moderatorzy odpowiedzialni za te właśnie działy . Z czasem to zniknęło , a szkoda , bo wydaje mi się ,że to nie był wcale głupi pomysł . Oczywiście najlepiej by było jakoś sprawiedliwie podzielić te działy między poszczególnych moderatorów . Gdyby ten pomysł wszedł w życie to gdyby zrobił się jakiś bałagan czy inny incydent to wiadomo by było przynajmniej kto jest za to odpowiedzialny . Nikt nie wchodziłby sobie w drogę i każdy wiedziałby co należy do jego obowiązków . A i zapewne zwiększałaby się wydajność pracy , bo każdy dbałby o przydzielony sobie dział jak o swój .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Wtedy ten przydział był taki ponieważ moderatorzy przechodzili okres próbny i specjalnie podzieliliśmy działy między nich. Ale jeśli admin jak i inni się zgadzają to możemy wrócić do takiego podziału. Choć wydaje mi się że i tak każdy moderuje to co wyłapie nie bacząc na to jaki to jest dział a jakby np przez kilka dni nie było osoby odpowiedzialnej za dany dział to mógłby tam zacząć się robić "bałagan"
Zaryzykowałbym stwierdzeniem ,że tak czy siak może nie jest bałagan w pełnym tego słowa znaczeniu ale robi się coś na jego kształt i to właśnie dlatego ,że "każdy moderuje to co wyłapie" . Co na to reszta ekipy ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
No fakt ale jak ostatnio podzieliliśmy obowiązki to nikt nic nie zrobił i sam wszystko musiałem zrobić. Myślę że możemy się podzielić obowiązkami ale każdy musi swoje wypełniać.
No właśnie w tym rzecz,że każdy musi musieć a nie moderuje tylko wtedy kiedy się na coś przypadkiem natknie . Nic nie robisz - wypadasz . Wtedy była wyjątkowa sytuacja , no ale daliśmy ciała przyznaję .
No dobra jeśli inni się również z tym zgadzają to czekam na wasze propozycje kto jakim działem by chciał się zająć tzn jak Kratos wcześniej napisał był by za niego odpowiedzialny. Ale sądzę że jeśli ktoś i tak by wyłapał jakiś nawet przypadkiem jakiś temat w nie swoim dziale to jak najbardziej mógłby go zmoderować bo jak wiemy nie zawsze każdy ma czas co można zrozumieć (szkoła, studia, praca... itp) Co innego jak ktoś monotonnie olewa swoją pracę bez podania przyczyny/ wytłumaczenia.
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
Myślę, że to dobry pomysł, ktoś może być Modem i to olewać. Jeśli dany dział dłużej będzie miał jakieś bugi i każdy będzie miał jakieś mankamenty to trzeba będzie wyciągnąć odpowiednie konsekwencje. Ja mógłbym zająć się działami z podziałem gier, typu FPS, Strzelanki, Samochodówki, Przygodówki i tak dalej... wiadomo o co chodzi.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
No to ja bym wziął Dział Ogólny , Bazar , Download . To nie wiem czy może być , został jeszcze Sprzęt tylko w sumie , bo w Newsach i Tutorialach zbyt wiele się nie dzieje , to raczej jako dodatkowe działy można porozdzielać .
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 22
sorry chlopaki, mam troszke malo czasu wiec nie jestem tak czesto na forum jak wczesniej(tzn kilka miesiecy temu) wiec moge wziac jakis lzejszy dzial
Hmm i to wszyscy ? Kiedyś liczyłem to było was nas więcej ^^