Stworzenie Site?
Zgadzam się z adminem jeśli chodzi o warez w 100%.
Odpowiedz
Ewentualnie gdyby już potrzebny był ten download to można by się dogadać z jakimś forum warezowym. Oni dla nas i dla siebie uploadują, a my za to im dajemy reklamę na sajcie czy coś.
Odpowiedz
Jest to jakies rozwiazanie, jednak jesli uda sie stworzyc centrum wiedzy o konsolach sony chcialbym sie zupelnie odciac od czarnej strefy, piracenia itp. Kazdy wie skad mozna pobrac co trzeba. Ja chcialbym przyciagnac ludzi jakoscia merytoryczna serwisu a nie dzialem download bo od tego sa inne miejsca w necie, ktorych jest bardzo wiele.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Dobrze gada. ;)
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Ja czy Reven? :)
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Ty. :D Nie to, że sie podlizuje, ale po co warez na stronce?

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Bo warez przyciąga i jest najskuteczniesjzą tematyką;d
Odpowiedz
Wystarczy, że jest na forum. Warez popsuje całą stronkę.

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Bez warezu będzie lepiej, a i złej reputacji nie zyskamy.
Odpowiedz
Dobra mi tam pasuje. Admin Ty bodajże miałeś dla ekipy zrobić specjalny temat do rozmów, kiedy dałbyś radę to zrobić (chyba, że już jest, a ja o tym nie wiem)?
Jeszcze mam jedno pytanie czy nie myśleliście żeby przenieść forum na inny skrypt np. phpbb by Przemo ? Wtedy jako oficjalne forum sajtu dużo lepiej by się prezentowało. Ktoś się też deklarował do zrobienia grafiki. Do tego byśmy umieścili Reklamy Google i różne inne i choćbyśmy sami w nie klikali to i tak będzie trochę kasy. Dogadamy się z kilkoma serwisami i spróbujemy jakoś rozreklamować nowy sajt. Tylko najlepiej "reklamę" byłoby zacząć gdy już będziemy mogli pochwalić się jakaś częścią merytoryczną. Jest jeszcze takie forum konsola.pl też dosyć duże no i cdrinfo.konsola.pl też ma swoje forum dosyć duże.
Odpowiedz