Ja mam jeszcze pytanie do Piterixosa,czemu uważasz że temat jest źle zorganizowany ? co w nim ci (konkretnego) brakuje ?
Ps. Dokładnie,drugi Boss na forum,byleby post więcej.
Liczba postów: 345
Liczba wątków: 21
26-02-2011, 20:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2011, 20:59 przez Piterixos.)
No na temat jakby się zastanowić chwilę to w końcu są...bo przecież mówię o podsumowaniu cały czas a dokładnie o tym co mi się w nim nie podoba:) Ale dobra żeby nie budzić negatywnych emocji kończę dyskusję.
edit: Brakuje oczywiście użytkowników chętnych do głosowania, których wybór top userów w różnych kategoriach zainteresuje.
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
No ale to chyba nie jest z przyczyn organizacyjnych ?
Liczba postów: 345
Liczba wątków: 21
26-02-2011, 21:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2011, 21:18 przez Piterixos.)
Określenie organizowanie użyłem tylko na początku. Myślałem tu tak właściwie tylko o tym że temat powstał za późno. Wiem że był wcześniej ale został usunięty, a gdyby jakoś umówić kto go zakłada to by do tego nie doszło. Ale głównie problem to niska frekwencja:/ A przecież użytkowników którzy się udzielają jest chyba wystarczająco dużo by dało się wyłonić zwycięzców w miarę obiektywnie. Więc gdyby jakoś zachęcić użytkowników do głosowania (nie wiem dokładnie jak, choćby głupie poproszenie by zagłosowali jeśli są tu jakiś czas by mogło pomóc bo by było wiadomo że komuś zależy by to głosowanie było jakieś takie prawdziwe a nie tylko po to żeby było)
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 8
Piter a żebyś wiedział, że tak długo się zastanawiałem -.-' Wyobraź sobie, że wszystkich nie znam tak dobrze. Zanim zagłosowałem to musiałem poznać trochę ludzi, którzy się tutaj udzielają. Ciebie chciałem dać jako Top Spamera, ale trochę się opanowałeś. Ty myślisz, że takie głosowanie jest łatwe ? Wybierzesz pierwszą lepszą osobę i już ? Jesteś w błędzie. Takie głosowanie mówi coś o ludziach, jacy tutaj się znajdują. Jeżeli ktoś zauważy, że Top głupolem, albo spamerem został użytkownik "xxx" ( nie wiemy kto ) to raczej ciężko będzie mu uwierzyć. Prawda ? Od kiedy tylko dostałeś tyle minusów nagle dużo tematów zostało przez Ciebie odwiedzonych, żeby dostać plusika. Dużo tematów też założyłeś. Więc miałem pełne prawo na Ciebie zagłosować jako Top Spamera. Ale zanim zagłosowałem chciałem po prostu poznać ludzi, co już wcześniej wspominałem. To tyle z mojej strony -.-' ( sowa xD )
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D
Mam loki ^^ :P
"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
Liczba postów: 536
Liczba wątków: 20
Ja chciałem podziękować za nominację, swoją przygodę z PS2 zacząłem z październiku ale systematycznie powiększałem swoją wiedzę na temat konsoli i teraz staram się dzielić tym z innymi. Nie mogę głosować ponieważ za krótko wszystkich znam, więc trzymam się na uboczu.
Jestem Łowcą Pokoju, w pogoni za Majowym Motylem zwanym miłością... 90004 8D.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 19
Top User - Realinho
Top Helper - Nekal
Top Mod - Kratos.
Top Lol - Bart
Top Głupol - Vince
Top Spamer - Patrykplpl5.
Top Recenzent - krecik.
Tego bym się nei spodziewał. :D No ale dziękuję. ; )
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Głosuje ktoś jeszcze czy robimy podsumowanko tych kilku głosów?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 40