Nieobecność
No i jestem już na długo, witam ponownie i wracam do pracy.
PS
Woocash88 dzięki za chęci pomocy. :)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Informuję, że prawdopodobnie mnie nie będzie od 05.07 do 09.07. (od razu po powrocie napiszę pare newsów, informuję żeby nie było tak jak z kacpim89).
Odpowiedz
Od 9 lipca będę nieobecny wracam 20 lipca
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Od dzisiaj 15.07 będę nieobecny na jakieś 2-3 dni, możliwe że dłużej. Tradycyjnie zaraz po powrocie napiszę parę newsów.
Odpowiedz
Pisałem już to w innym temacie, ale ten wydaje się najwłaściwszy. Otóż już od teraz będę się pojawiał raczej tylko w weekendy. Studia mam i tam gdzie mieszkam raczej trudno o kawałek internetu.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Po jakimś czasie, jestem z powrotem. Musiałem mieć czas, żeby się ożenić :).
Odpowiedz
Żonka nie będzie zadowolona jak będziesz więcej zajmować się forum niż ją. ;)
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Dobra, muszę już napisać to usprawiedliwienie, skoro nawet rzeźnik Kratos do mnie oficjalnie na GG napisał. ;-) Otóż nie było mnie 2,5 miesiąca, wczoraj już na forum wróciłem i nie planuję takich długich nieobecności już przez najbliższy rok. Także spokojnie.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Ray wydaje mi się, że ten temat jest od uprzedzania o nieobecnościach, a nie o usprawiedliwieniach, ale i to dobre po tylu deklaracjach "powrotu". Fajnie, że wróciłeś i postanowiłeś nawet poprawę.

Poza tym żaden tam ze mnie rzeźnik, co najwyżej arogant i gbur :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
od jutra bede pojawial sie duzo rzadziej, wyjezdzam do holandii, jesli bede mial dostep do netu to bede na weekendy albo z komorki. nie wiem jak to bedzie, jesli uznacie ze powininem oddac stanowisko to ok, po za tym i tak nie moge wejsc w liste gier (juz nie pomaga usuniecie ''dowload'' z paska adresu) moze akurat zostanie to naprawione jak wroce
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości