Forumowy Turniej Growy - Edycja 1
Czasy są osiągane przeze mnie na starym, dobrym Dual Shocku 2. Jestem wprawiony w grę padem, a kierownicę widziałem zazwyczaj przez ramię kolegi ;)
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
(29-01-2013, 16:30)Yohokaru napisał(a): Czasy są osiągane przeze mnie na starym, dobrym Dual Shocku 2[..]

No to szacunek! Mi gra na padzie w ogóle nie odpowiadała w tej grze, nie wiele lepiej było na kierownicy podłączanej pod port pada. Dopiero jakoś w miarę dobrze mi się jeździ na kierownicy podłączanej pod USB z force feedback...

------ DODANE 30.01.2013 -------
Wczoraj nie miałem możliwości pojeździć, ale dzisiaj znalazłem trochę czasu i próby się opłaciły... ;)
Coraz łatwiej wychodziły mi czasy 1:32, ale zawsze gorzej od rekordu Yohokaru... ale trafiło mi się jedno okrążenie, gdzie uzyskałem czas lepszy od Yohokaru... :D Specjalnie nie celowałem, ale mój wynik jest lepszy o dokładnie 22 setne sekundy... :P
Nowy mój rekord, to 1:32.346 :)
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
Widzę, że ktoś mi rzuca wyzwanie! :D Wprawdzie pracuję teraz nad kilkoma rzeczami związanymi ze szkołą, ale spokojnie, mam jeszcze trochę czasu by podnieść rękawicę, zwłaszcza, że różnica względem poprzedniego czasu jest niewielka ;)

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
Aktualna lista wygląda tak:
  1. piotros - 1:32.346
  2. Yohokaru - 1:32:368
  3. Draco - 1:37:286
  4. EgonZgierz - 1:40

Jak widać piotros aktualnie wygrywa dosłownie o grubość szpachli na zderzaku. Przypominam, że konkurs trwa do jutra do północy. Z powodu tak zaciętej rywalizacji pliki z powtórkami będę przyjmował do północy 1.02.2013, nie zmienia to jednak terminu zakończenia konkursu i tak jak było to wcześniej ustalone swoje czasy należy deklarować w tym temacie do jutra.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
(22-01-2013, 11:00)piotros napisał(a): Wczoraj udało mi się trochę pojeździć i w końcu przełamałem magiczną dla mnie barierę 1:40... :)
A to dzięki bliższemu zapoznaniu się z tą trasą w Gran Turismo 4... :)
Trasa nazywa się Cote d'Azur i nawet jest dostępny ten sam samochód... :)
Trasa jest też dostępna w Gran Turismo na PSP... :) Tylko tego samochodu jeszcze nie widziałem, no i raczej mnie na niego nie stać... ;)

Komfort jazdy pomiędzy R:Racing a GT4 jest nieporównywalny na korzyść GT4. Grafika również wygląda lepiej, nie mówiąc już o odgłosach silnika. No i kierownica działa tak jak należy...

W zasadzie, to nie wiem czemu nie zrobiliśmy wyścigu w GT4 w trybie Arcade na tym samym samochodzie... Replay'a też da się zapisać, a oszukać w trybie Arcade raczej się nie da.

Dodatkowo w GT4 zakręt nr 10 zaraz za tunelem ma bandy i nie da się go przez przypadek przejechać na wprost... ;)

Mój obecny rekord to 1:39:469, jak znajdę jeszcze trochę czasu na pojeżdżenie, to może go pobiję... ;)

W przewodniku do GT3 podają poniższe czasy przejazdu:
Cytat:Average lap time: 1:40.00
Good lap time: 1:30.00
Versus' Best: 1:16.09
Tylko mnie nie pytajcie kto i w jaki sposób osiągnął ten ostatni wynik... ;)

odpaliłem GT 4 (NTSC) tryb arcade i nie ma takiej trasy jak Cote d'Azur z zadnym z 4 dostepnych: worls circuits , orginal circuits, city courses, dr]irt & snow
wychowany na Atari :D , hobby motoryzacja
Odpowiedz
(30-01-2013, 20:33)EgonZgierz napisał(a): [..]odpaliłem GT 4 (NTSC) tryb arcade i nie ma takiej trasy jak Cote d'Azur z zadnym z 4 dostepnych: worls circuits , orginal circuits, city courses, dr]irt & snow

Powinien być w City Courses. Możliwe, że trasa jest odblokowywana po zaliczeniu jakichś tras lub licencji w trybie Gran Turismo. W razie co poszukaj na gamefaqs.com save'ów z odblokowanymi wszystkimi trasami i samochodami, może wtedy się pojawi...
Odpowiedz
dobra kit z gt4, obecny wynik po kolejnych 2 h grania (na padzie z allegro za 14zł) 1:38:831 jeszcze spróbuje jutro
wychowany na Atari :D , hobby motoryzacja
Odpowiedz
(30-01-2013, 23:16)EgonZgierz napisał(a): [..]obecny wynik po kolejnych 2 h grania (na padzie z allegro za 14zł) 1:38:831 jeszcze spróbuje jutro

Próbuj dalej... może pobijesz rekord Draco i zajmiesz 3 miejsce... ;)
Odpowiedz
Chciałbym wnieść prośbę do organizatora, by konkurs przedłużyć do piątku lub soboty. Powód mojej prośby jest prosty, mam w domu duże przemeblowanie, które uniemożliwia mi dziś bicie rekordu piotrosa.

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
(31-01-2013, 18:56)Yohokaru napisał(a): Chciałbym wnieść prośbę do organizatora, by konkurs przedłużyć do piątku lub soboty. Powód mojej prośby jest prosty, mam w domu duże przemeblowanie, które uniemożliwia mi dziś bicie rekordu piotrosa.

Cóż... reguły turnieju, w tym termin jego zakończenia, zostały ustalone na początku. Niestety nigdy nie da się dopasować do potrzeb wszystkich. Turniej kiedyś trzeba zakończyć i już. Tak to można przedłużać termin w nieskończoność...

A tak swoją drogą, to można było pobijać rekord wcześniej, a nie spocząć na laurach... ;)
Swoją drogą też dzisiaj nie pojeżdżę, żeby pobić swój rekord, chociaż miałem taki plan. Telewizor mam już zajęty, no i poza tym po pijaku nie jeżdżę... ;)

PS. Jeżeli organizator mimo wszystko przychyli się do prośby Yohokaru, to ja proszę o przesunięcie terminu do przyszłego piątku, kiedy to kończą się ferie w województwie mazowieckim i oczekuję, że moja prośba też zostanie zaakceptowana... ;)
Odpowiedz