17-09-2013, 20:16
Neku gratuluję zakupu. Na zdjęciu chyba jest folia? Czy mi się wydaje?
Co ostatnio kupiliście na PS2?
|
17-09-2013, 20:16
Neku gratuluję zakupu. Na zdjęciu chyba jest folia? Czy mi się wydaje?
26-09-2013, 14:14
dzieki, ale nie wiem czy jest czego. W chwili obecnej jedynie tryb multiplayer może zmienić moją opinię co do tej części.
a tak, na zdjęciu jeszcze była.
Gry zakupione w ramach projektu „Jesienna ofensywa growa”. Jak X od dawna chodził mi po głowie ze względu na sentyment do chodzonej trylogii traktującej o przygodach sympatycznego duetu.
Postanowiłem również rozpocząć swoją przygodę z serią Hitman. Niestety pierwowzór jest dostępny jedynie na PC, dlatego też nabyłem Hitman 2: Silent Assassin, bo właśnie „dwójeczka” jest debiutem Agenta 47 na konsolach. Tego tytułu szczególnie jestem ciekawy. U nas na forum troszkę o poszczególnych odsłonach cicho. Jedynie „Krwawa forsa” była bardzo chwalona przez Q. Ja sprawdzę zatem „Cichego Zabójcę”. Tytuł ten zebrał bardzo wysokie noty w recenzjach, jest ogólnie chwalony przez graczy, więc myślę, że i mi może się spodobać. Nie ukrywam, że dwa pozostałe tytuły zakupiłem pod wpływem przychylnych opinii swojaków. Posty Mr.Q, PaultheGreat, oraz Kratosa zrobiły swoje. Wszystkie gry zakupiłem u jednego sprzedawcy na Allegro płacąc za całość 59,46zł (wraz z przesyłką). Dzisiaj paczka przyszła i byłem trochę zdziwiony, że Tomb Raider to edycja kolekcjonerska. W packu tym są dwie płyty. Podejrzewam, że ta druga zawiera materiały o serii, procesie tworzenia, czy tam inne duperele. Gier jeszcze nie testowałem, ale płyty są w stanie idealnym. Może być to jednak złudne, gdyż sprzedawca ten posiada profesjonalny sprzęt do regeneracji płyt. Możliwe, że nośniki są po liftingu i dlatego tak ładnie się prezentują. ![]() ![]() ![]()
30-09-2013, 17:47
Naprawdę solidne zakupy, Kraszu. Przede wszystkim gratuluję zakupienia edycji kolekcjonerskiej "Tomb Raider: Anniversary" - wygląda na to, że podniosłeś rękawicę rzuconą przez Kratosa.
![]()
30-09-2013, 19:04
Widzę, że szybko działasz ;D Bardziej różnorodnego zestawu nie mogłeś wybrać, więc kolejnych kilka miechów na pewno będziesz miał co robić i zapewne co chwalić. Gratuluję zakupu i rozmachu, bo z takimi tytułami jesień ci nie straszna.
30-09-2013, 19:53
Ja sobie kupiłem takie zabaweczki:
![]() A mianowicie - fioletowe, zielone i pomarańczowe płyty Verbatim (pozostałe kolory zostały w domu). Przy okazji ktoś mi dał fajną gumową gniotkę do zabawy, jakbym na przykład miał nerwy mogę to pomiętolić.
30-09-2013, 21:14
Bardzo ładna fotka. Z pewnością spodobają się organom ścigania w naszym kraju ;)
30-09-2013, 21:39
Kratos napisał(a):pewnością spodobają się organom ścigania w naszym kraju Tak jak 1/3 postów z działu PS2 ![]()
30-09-2013, 22:22
Oj tam, oj tam. Szymon w natarciu. Przynajmniej porządne gry sobie nagrał. I cycata gniotka też warta uwagi.
Dziękuję Szymonie, mam po prostu bekę
![]() Do mojej kolekcji dołączyły Gran Turismo 4: Prologue oraz Prince of Persia: Piaski Czasu. Gry są w stanie dobrym, a ich posiadaczem stałem się dzięki uprzejmości Szymona, forumowicza, który nie miał co zrobić z pozycjami. Postaram się gry w najbliższym czasie ograć i zdać solidną relację. GT4P zawiera także płytę DVD Video o nazwie Making Of, którą właśnie chcę przejrzeć. Niech Bóg Tobie w dzieciach i kobietach wynagrodzi. ![]() Posiadane konsole
PlayStation One SCPH-102 z Modchipem PlayStation SCPH-9002 z Modchipem PlayStation 2 SCPH-75004 z ModBo Chip PlayStation Portable E1000 (CFW 6.60 PRO C) PlayStation 3 CECH-2003B (REBUG 4.81 CEX COBRA 7.5) Aktualnie ogrywane:
Loop Hero Hotshot Racing |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|