10 lecie ps2
DC wcale nie miał lepszych podzespołów(no chyba, że procesor graficzny, ale to i tak zależy w jakim aspekcie). GD-ROM też było gwoździem do trumny, podczas gry reszta konsol miała normalny DVD. Gier dla Dreama najwięcej było z Segi(ahh te Shenmue popatrzcie na to). To prawda, że Sega mogła jakoś Dreama rozbudować, ale już na to było za późno. Tak więc w 2001 roku, po 3 latach, Dreamcast został wydziedziczony, ale nadal na niego gry wychodzą(Homebrew, nawet jest Linux). DC było mocną konsolą, do dziś u mnie stoi i cieszy, a w ogóle nic przy niej nigdy nie robiłem(żadnych konserwacji, no może lasera). Aż, żal, że już DC2 nie będzie.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Dobrze powiedziane DC nie miał odpowiedniego nośnika jak na tak mocny sprzęt.
Odpowiedz
Żałuje że nie miałem DC mam zamiar to nadrobić. Ale się trochę zapędziliśmy miało być o ps2 :) Ja również nie mam zamiaru jej nigdy sprzedać, w przypadku szaraka jest tak samo bo cały czas go mam. Ps2 pobiło swoja poprzedniczkę a to jest wyczyn rewelayjny i nadal ja produkują. Mam nadzieje że wyjdzie jeszcze kilka ciekawych gier.
Odpowiedz
Zdaje mi się że żadna konsola się nie utrzyma na rynku tak długo jak PS2. Do tej pory jeszcze wychodzą gry i w ogóle:D
Odpowiedz
Popieram to, co napisali poprzednicy (no może oprócz tej wojny co jest lepsze). Jakby nie patrzeć, PS2 już swój sukces osiągnęło, cokolwiek by Sony nie zrobiło. Stało się, ten PS jest już legendarny. I takie małe sprostowanie - PlayStation 2 dziesięciu lat jeszcze nie ma. ;-) Okaże się dopiero, czy w 2010 zakończą produkcję, ja myślę, że tak - chociaż zawsze bardzo optymistycznie patrzyłem na całą działalność przy niej. Dodałbym, że świetne gry, masa akcesoriów, innowacje w swoim czasie... ale po co się powtarzać?
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
(19-12-2009, 22:39)Ray napisał(a): Może byś zaczął pisać na temat, a nie co jest lepsze?
a oni to niby o czym piszą, o tym samym :D
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
:). Nom i moim zdaniem w takich krajach jak PL (może tylko w PL) konsola jak i PSX, PS2 zdobyły ogromną popularność bo można było ją "PRZEROBIĆ" i taniutko od VANI na targu gierki się kupowało.

Teraz dużo "mózgów" z mojego otoczenia kupuje tylko i wyłącznie Xbox360 dla czego? Bo można je zmodować tak by odtwarzał pirackie kopie.
Ostatnio
+PS2 scph 50003 SS
+Network Adaptor
+2x40gb Seagate
+2xDual Shock 2
+Memory card
Ale już sprzedana

Odpowiedz
(20-12-2009, 17:51)xmaslakx napisał(a): Teraz dużo "mózgów" z mojego otoczenia kupuje tylko i wyłącznie Xbox360 dla czego? Bo można je zmodować tak by odtwarzał pirackie kopie.
i co to ma wspólnego z 10 leciem ps2?? ;//
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
Warto też wspomnieć, że miesiąc temu PS2 zawitało do Brazylii oficjalnie. xD

PS1 też miało duże wsparcie grami aż do końca żywota, a z PS2 będzie pewnie tak samo, do tego dochodzi jeszcze Homebrew.

Xbox też już wysiadł praktycznie w 2006 roku, a wsparcie scenowe nadal żyje.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Mimo ze xbox1 zakonczyl karioere w 2006r to graficznie jest troche lepszy od ps2 ;)
Ps2 Slim SCPH-77004(Silver)
Ps3 Slim,Fat
PSP
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: