Konsola PS3 wydaje dziwne dźwięki w trakcie grania AUTO CLEAN ?
PRAM - i wszystko jasne :D Monopolista na plejki :)
Odpowiedz
Panowie no szok poprostu
Witam,
Efekt, o którym Pan wspomina ( dźwięk podczas gier )jest wynikiem działania napędu, czytania nośnika. Jest to normalne zjawisko. Oczywiście jeżeli dźwięk jest dla Pana za głośny, proszę przysłać konsolę do serwisu celem sprawdzenia czy jest on w granicach normy. Jeżeli serwis stwierdzi usterkę urządzenia, zostanie Panu wydany inny egzemplarz konsoli ( regenerowany). Nie wydajemy fabrycznie nowych urządzeń klientom.

Panowie, moze auto clean by cos pomogl ? Co wy na to ?
Moze gdzies tam sie kurz osadzil na czym
Odpowiedz
Ja bym nie wysyłał konsoli poczta/kurierem, w czasie podróży może sie coś zepsuć. Najlepiej dobrze zaparkować i samemu zawieść jeśli to możliwe.
Posiadane konsole :
- PlayStation2 Classic Black ( Fat ) SCPH-30004 + Memory Card Sony 8MB + 3 oryg. gry + inne rzeczy
- PlayStation SCPH-9002 + 2xDualShock + 2xMemory Card Sony 1MB + 29 gier + inne rzeczy

Chwilowo posiadane konsole :
- PlayStation2 Slim Black SCPH-77004 + Memory Card Warez 8MB + DualShock2 + pad Warez + 6 oryg. gier + okablowanie

Spis całej mojej kolekcji znjdziecie tutaj
Odpowiedz
Najgorsze jest to ze czytalem opinie, wroci mi kosola poskalda z 10 innych, pewnie jeszcze gorzej bedzie, no do warszawy mam troche z 400km, co myslisz na temat Auto Clean, moze gdzies sie czujnik zakurzyl i wydaje ten odlogs , czy auto clean jest bezpieczny?
Odpowiedz
Wbrew opiniom co niektórych - jest bezpieczny. Oczywiście wykonywany raz na 6 miesięcy czy raz na jakiś czas np miesiąc (po co częściej?).
Wysyłać kurierem jak najbardziej można, niejedna konsola tak do mnie trafiła. Jest bezpiecznie a w zasadzie nawet poczta ostatnio się poprawiła.
Długo Ty masz tej gwarancji jeszcze?
Odpowiedz
No mysle ze jeszcze z 14 miesiecy jest, jutro zrobie auto cleana, zobaczymy czy cos to da :]
Jeszcze nie robilem tego wiec mozna zrobic, odezwe sie jutro co i jak :)
Na innym forum napisali ze to normalna praca PS3, bardzo dziwne kolega ma ps z 2 lata i nawet tych stukow napedu
Odpowiedz
Pociesz się że na moje 3 plejki dwie chodzą cichutko, a jedna niestety hałasuje co prawda nie tak mocno jak Twoja ale też zdarza jej się na Killzone 3 pohałasować zdrowo.
Odpowiedz
Auto clean zrobiony, nie pomoglo to niestety nic, pierwszy raz ten dzwiek uslyszalem grajac w unharteda bo tam Ps3 nie stukal tak bardzo i wtedy udalo mi sie uslyszec ten dziek, plejka nie oddam na gwarancje bo wroci w gorszym stanie niz jest, jak juz sie cos odda do serwisu to ***** jeszcze bardziej. ;]
W okolicy u mnie jest z 5 plejkow, i nikomu ani nie stuka ani nie pika a tna na nich non-stop, trudno zycie...
Moze to dlatego ze maja te werjsie z podswietlanymi przyciskami, one podobno byly lepiej robine, a te nowsze tak na odpier***ol.
Odpowiedz
Możesz do mnie oddać, ale płatnie :D
A najlepiej jak masz gwarancję to ją na maksa żyłuj :) może padną w końcu sanki.
Chociaż może być że z całym napędem jest coś nie teges.
Odpowiedz
Na 50% procenent postanowilem sprzedac konsolke, nie ma sensu sie pieprzyc z serwisami itd.
Moze mi ktos powiedziec czym sie rozni ten najnowszy slim bez podswietlanych przyciskow od tego starszego z podswietlanymi, tylko tymi przyciskami, czy w srodku tez cos bylo zmienione ?
Odpowiedz