Nieobecność
Gryy znowu ja :P Od jutra, albo środy będę miał ograniczony dostęp do internetu :/ Nie wiem kiedy sytuacja się poprawi jak cos to pisać na GG (EraGG).
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
ELO chciałem napisac, że nie mogę teraz przesiadywac na forum... i nie wiem co w związku z tym zadecydujecie.

Pozdrawiam .CaNN4b[1]s

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Teraz to znaczy ? Tydzień miesiąc rok ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Czas bliżej nieokreślony.

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
sorry ...nie bylo mnie przez dluzszy czas, nie mialem dostepu do internetu ale juz jestem
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
Właśnie, co się z Rapido dzieje? W ogóle go nie widzę ostatnio na forum...
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Ostatnia wizyta: Wczoraj 21:39

Też go szczerze mówiąc nie widziałem , może się mijamy akurat .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
jestem caly czas;]
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
Na wstępie chciałem przeprosić za swoją dość długą nieobecność i jednocześnie poinformować ,że w najbliższych kilka tygodni będę mogł logować się tylko w weekendy . Sami oceńcie czy mnie zdegradujecie , zawiesicie czy cokolwiek innego . Oddaję się w wasze ręce : D

Odpowiedz
Przez najbliższy miesiąc (!!!) nie będę mógł wchodzić na forum. Wiem, że to straszne, ale nie mam wyboru. Przepraszam i liczę na wyrozumiałość z waszej strony. Jeśli coś się zmieni to niezwłocznie o tym poinformuję.
Pozdrawiam.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości