Elitserien 8-ball
Tak, pogadajcie jeszcze sobie jaki to nie jestem. ; )

Nadal czekam na odpowiedz.

EDIT: Punkt 4 regulaminu brzmi jakos tak: Nie cytuj calego posta, ktory znajduje sie nad Twoim.
Odpowiedz
Ekstraklasa ma się bardzo dobrze.. całość możesz podglądać w temacie na forum i tam uzyskasz wszelkie informacje. [Source: https://www.playstationforum.pl/t-liga-b...asa?page=7 ].

I nie dziw się Bart, że dwie osoby się na Ciebie rzuciły skoro pytanie słabe [i nawet nie śmieszne, bo jak na razie to u Was nie ma jakiegokolwiek zainteresowania w postaci udziału osób trzecich, typu userzy forum], a argumenty kruchutkie.

I teraz chyba wiem, że u każdego przyjemność z grania leży w innym miejscu, [patrz regulamin Elitserien 8-ball].

Ale mam jedno pytanie, skoro w Superpucharze gramy mecz do 45 minut i wygrywamy 5 partii, to po co jeszcze rewanż, skoro graliśmy 5 partii, i tu nawet Bart nie powie, że wygraliśmy przypadkowo...
Odpowiedz
Wracając do sprzeczki: Nie tak miało być, że się rzucamy na siebie, tylko po prostu Bart koniecznie chce coś mi (nam) udowodnić. Tak, jakby chciał nas wprowadzić w jakieś kompleksy.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
taki ładny temat, a juz go zaśmieciliście. Niech super mod usunie niepotrzebne posty.

@Dah: czy regulamin jest ostry? Zdaje Ci się, podejrzewam, że chodzi Ci o kary punktowe. Skoro ustalamy godziny "na sztywno" to potwierdzenie u każdego gracza musi być. A wiem też, że niektórzy czasem olewają...
Nawet jak będą 3 osoby to i tak liga będzie grać. Wszystko powstało tak szybko, że wkalkulowałem w to brak chęci uczestnictwa.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Tak, tak, tak..
Regulamin jest naszej ligi i chyba nic Wam do tego. ; )

Zasady Superpucharu zostaly ustalone z Dranicem, wiec tez jest wszystko w porzadku.

Dziekuje za odpowiedz. Po tylu postach w koncu sie dowiedzialem.

Pisalem o tym na konferencji,zeby nie bylo klotni, to lecewazyliscie. Heniek, przepowiedzialem to? ;D

Proponuje, abysmy my wam sie nie mieszli w lige, a wy nam. Bierzecie udzial w Ekstraklasie piszcie tam. ; ) Nie mieszajmy sie tam gdzie nie mamy. Tyle w temacie, dziekuje za uwage. Bez odbioru.
Odpowiedz
Dobra spoko, ale nadal nie dostałem odpowiedzi na temat rewanżu.
Odpowiedz
No co? Ktos moze miec gorszy dzien i przegrac. ;D
Odpowiedz
45 minut, z czego gramy do 9 meczy, czego chcieć jeszcze, żeby podkreślić kogoś wyższość i lepszą grę ? Gorszy dzień to słaba argumentacja, zwłaszcza, że Bilard 8 WP to w 70 % szczęście, a nie taktyka ? Tak samo, jak pisałeś w tamtym temacie, że dwa mecze to za mało, tak teraz troszkę przesadziliście z tym rewanżem... a 9 meczów jest w sam raz, imo.

I mam rozumieć, że mecz Superpucharowy będzie umówiony między finalistami, a nie "narzucony z góry" ?
Dobra to wszystko co chciałbym wiedzieć, można by zrobić specjalny temat "Żale, pogawędki - Bilard" i tam przenieść wszystkie niepotrzebne posty.

Odpowiedz
Uznaliśmy podczas konferencji jednogłośnie, że taki system jest ciekawy i warty wypróbowania(zresztą na takich samych zasadach będziemy grać w Pucharze). No czekam aż się inni gracze wypowiedzą. ;]

Mecz o Superpuchar będzie rozegrany po zakończeniu sezonu. Kiedy zwycięzcy obu lig zadeklarują gotowość - termin jest ustalany między "zarządem" Elitserien i prezesem Ekstraklasy. :D
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Uwaga!
Dla zwyciezcy Elitserien przewidziana jest pewna nagroda. Jaka? O tym dowiecie sie po zakonczeniu ligi. Moge jedynie zdradzic,ze bedzie to cos zwiazne z PlayStation 2. ; )
Odpowiedz