2011 ostatnim rokiem PS2 ?
Aby kupic uzywke w super stanie, ktos najpierw musi kupic nowke, wiec to jest bledne kolo.
Odpowiedz
Tak, a za parę lat ciężko będzie dostać super używkę ;)
Odpowiedz
Ja mam używkę w super stanie na sprzedaż. ;d
Może poczekam parę lat, i będzie cenniejsza? ^^
Odpowiedz
No cóż, będziemy się musieli pożegnać z naszą konsolą.Ja myślę że wyjdą jeszcze z 5 tytułów i to wszystko.PS2 wprowadziło tyle hitów, że na zawsze będziemy ją pamiętać ;).Jak myślicie, kiedy wyjdzie PS4??:)
[Obrazek: forumkik.png]
Odpowiedz
O ile dobrze pamiętam to jeszcze 3 gierki mają wyjść, a co do PS4, to nie tak szybko :) Najpierw wyjdzie NGP, potem nowe jego wersje, dopiero potem zajmą się PS4. Jestem ciekaw jaki " kosmos" zrobią w PlayStation 4 :D
[Obrazek: vr52ma.png]
[Obrazek: 15d8h3a.jpg]
Odpowiedz
Prezętuje NGP :P http://pspoland.pl/index.php/newsy/1-now...h-ngp.html
Odpowiedz
Proszę zajmować się tematem PS2 ostatni rok :)

Jeżeli interesuje was temat o przenośnych konsolach (PSP, NGP, 3DS):

http://www.ps2forum.pl/hydepark/2011-rok...10077.html

Ja myślę, że te najbliższe premiery na PS2 wyjdą i nic już innego się nie pojawi ;)
Odpowiedz
(22-02-2011, 15:12)FSON napisał(a): O ile dobrze pamiętam to jeszcze 3 gierki mają wyjść, a co do PS4, to nie tak szybko :) Najpierw wyjdzie NGP, potem nowe jego wersje, dopiero potem zajmą się PS4. Jestem ciekaw jaki " kosmos" zrobią w PlayStation 4 :D

A co ma do tego NGP? Uzależniasz wydanie kolejnej stacjonarki od konsoli przenośnej? Przecież to są odrębne "drogi", inżynierowie Sony mogą pracować równolegle nad obiema konsolami. PS3 ma jeszcze dużo poweru, a wynalazki typu Move mogą wydłużyć/wydłużają żywotność tej generacji. Także nie widzę narazie sensu wydawać następcy trzeciego Playstation.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Cytat:A co ma do tego NGP? Uzależniasz wydanie kolejnej stacjonarki od konsoli przenośnej? Przecież to są odrębne "drogi", inżynierowie Sony mogą pracować równolegle nad obiema konsolami. PS3 ma jeszcze dużo poweru, a wynalazki typu Move mogą wydłużyć/wydłużają żywotność tej generacji. Także nie widzę narazie sensu wydawać następcy trzeciego Playstation.
Nic nie uzależniam, po prostu nie wiedziałem :) Nie denerwuj się tak bo wrzodów żołądka dostaniesz :D Poza tym potwierdziłeś tylko moją wypowiedź, że PS4 nie wyjdzie jeszcze tak szybko :)
[Obrazek: vr52ma.png]
[Obrazek: 15d8h3a.jpg]
Odpowiedz
Szkoda że już nie wyjdą żadne dobre slasher'y :(
FSON wyjdą już tylko 2 gry na ps2 :P
Odpowiedz