Podsumowanie - 3 rok
ale o nim nielatwo pamietac. pewnie wielu uzytkownikow nie wie ze istnieje "jeszcze jeden "
Odpowiedz
Top User - anemek
Top Helper - Zielony34
Top Mod - Woocash
Top Lol - admin
Top Głupol - Vince
Top Spamer - Patrykplpl5
Top Recenzent - proevo82

Co do recenzji to może by tak wybrać tę najlepszą, wskazać tę konkretną jedną?

Aha i jakiś niedosyt czuję, za mało chyba tych pozytywnych kategorii xD Zostało mi kilku gagatków, których bym czymś nagrodził, ale nie mam gdzie ich podczepić.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Tak,można wybrać jedną,najlepszą recenzję i nagrodzić jej autora.
Odpowiedz
Trzeba głosować na użytkowników we wszystkich kategoriach czy można nawet tylko w jednej wybrać?
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz
(30-01-2011, 18:39)Piterixos napisał(a): Trzeba głosować na użytkowników we wszystkich kategoriach czy można nawet tylko w jednej wybrać?

Najlepiej byłoby jakbyś oddał głos we wszystkich kategoriach,ale jak nie masz więcej niż jeden czy dwa typy,to reszty nie ruszaj.
Odpowiedz
Ok szczeże mówiąc to nie mam chyba nawet żadnego typa...za krótko tu jestem:P Ale dla pewności spytałem.

Sorry ale coś tu nie gra...nikt tego tematu nie widzi, czy ludzie nie lubią się bawić w takie rzeczy po prostu? Bo chyba nie ma sensu wybierać top userów na podstawie kilku głosów:///
Odpowiedz
Jak widać w poprzednich edycjach było sporo głosów,nie wiem może fakt że ja założyłem temat,lub wprowadziłem kilka zmian odstraszył użytkowników ? lub po prostu nikt nie ma chęci,czasu by wziąć udział w zabawie.
Odpowiedz
Ja bym dodał jeszcze jedną swoją małą teorię. A mianowicie fakt że temat powstał dwa tygodnie po nowym roku. Jak dla mnie to jakiś miesiąc za późno.
Odpowiedz
Temat był wcześniej,lecz Bart usunął go,z do końca niewyjaśnionych powodów.
Odpowiedz
A tak...pamiętam tę kłótnię na Sb:P Tak więc wszystko jasne... To Bart jest winien:D Już wzywam prokuraturę...
Odpowiedz