DJ's Stuff
No, no. Oceniać panowie ;D
Odpowiedz
Dawno nic nie robiłem, więc myślę, że mogę wrzucić:

http://www.zshare.net/audio/82210332ae48adaf/
Odpowiedz
Jakim programikiem się bawisz?
Odpowiedz
Bawisz? Te produkcje idą w świat, m.in za tydzień premiera pewnego ziomka na moim bicie, serious, word.
Fruity Loops Studio wraz z keyboardem Casio.
Odpowiedz
Miałem na myśli, że sprawia Ci to frajdę :)
Odpowiedz
ten trzeci to jakis polamaniec :D reszta jest spoko tylko troche krotka- rozumiem ze to tylko probki- pierwszy jest git, mroczny w czesci gdzie nie ma tych nie wiem trabek? jakas inna melodia moze by fajnie brzmiala
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Próbki, które już dawno poszły do kosza. Teraz, mam już rozeznanie, i robie coraz lepiej.
Odpowiedz
daj cos nastepnego
Cytat:"Wicemistrz olimpijski po wylądowaniu wjechał w "tunel" z nart, który zrobili skoczkowie, podnosząc je nad głowy. Potem koledzy Małysza podnieśli go i na ramionach nieśli wokół zeskoku.
Na trybunach rozległo się gromkie "Dziękujemy, dziękujemy". To było piękne pożegnanie naszego mistrza."
Odpowiedz
robisz strasznie krótkie pętle, ale ogólnie to ok ;)
Odpowiedz
Postanowilem wbic na watek cos od siebie a dokladniej moje pierwsze wypociny w virtual DJ zrobilem edit piosenki malpy i jesli ktos byl by tak mily zeby to sciagnac i sobie wysluchac puzniej ocenic to bylo by to mile widziane
oto link do tego wlasnie tracka jest to pierwsze moje "DJ'owanie" wiec wiecie,
swoja droga sie zawijam wiec Cya :D
PS: sory za ewntalne bledy ale wszystko mi podkresle bo nie mam polskich zakow wiec juz na to czerwone nie zwracam uwagi
peace
Cytat:"Wicemistrz olimpijski po wylądowaniu wjechał w "tunel" z nart, który zrobili skoczkowie, podnosząc je nad głowy. Potem koledzy Małysza podnieśli go i na ramionach nieśli wokół zeskoku.
Na trybunach rozległo się gromkie "Dziękujemy, dziękujemy". To było piękne pożegnanie naszego mistrza."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości