Najbardziej niezapomniane momenty
EJ! Jeśli piszecie ZAKOŃCZENIE jakieś gry - to piszcie UWAGA SPOILER!!!
Dziękuje Wam za odebranie przyjemnoście z przejścia gry, szczególnie 'preovo82'
Odpowiedz
Ja zapamiętam God of War.

SPOILER[spoiler]

Gdy Ares rzucił w Kratosa tym wielkim kołkiem, który go przebił ;d[/spoiler]
Odpowiedz
SPOILER Ja Niezapomnie gdy w Hitmanie Blood Money [spoiler]na koncu go zabiła ta z agencji zdradziła go i ona towarzyszyła mu przez wszystkie czesci dałbym filmik ale go znalesc niemoge[/spoiler]
Kobieta odejdzie rower NIE!
Dlatego o rower dbam bardziej niż o kobietę
Odpowiedz
Ja pamiętam jak skończyłem całego tekena3 wszystkimi postaciami wszystkie tryby.
Jakieś dobre 3 lata gry mi to zajęło.
Odpowiedz
MGS 3 Snake Eater - Scena na moście.
Odpowiedz
Steven, żeś zaspoilerował...

Wg. mnie tylko ostatnia scena Mafii była niezapomniana. Choć tylko 1 gra mnie tak wzruszyła aż się popłakałem (ale wstyd)... Gears of War 2.

Spoiler!!
Aarning
Achtung
[spoiler]
Scena gdy Dom znalazł Marię, która była torturowana przez Szarańczę. Łzy puściły gdy Dom zabił ją (to była jego ukochana którą przez całą 2 szukał).
A jeszcze sobie przypomniałem. Śmierć Carmine'a. W 3 części Epic Games zostawi wybór fanom czy ocalić 3 brata czy nie.[/spoiler]
Odpowiedz
Ja bardzo się wzruszyłem na Red Dead Redemption
SPOILER!!
SPOILER!!!
--------------------
[spoiler]Ta scena kiedy John Marston ratuje rodzine, a sam ginie w strasznych męczarniach... Ehh... Ta muzyka. Ten klimat...[/spoiler]
Odpowiedz
Dla mnie niezapomnianym momentem bylo gdy Gralem z kumplem w fife 08 ... byla to jedna z moich pierwszych gier na ps2... przegrywalem 4-0 i podnioslem sie w 20 minut na 5-4 ... do dzisiaj sobie wspominamy ten moment bo takich niestety niewiele sie zdarza :((
Odpowiedz
Moimi najbardziej niezapomnianymi momentami z gry na Ps2 były : Mortal Kombat Armageddon,w trybie historii,[spoiler]wielki finał i walka z lawowym stworem zwanym "Blaze"[/spoiler],ostatni mecz trybu historii w FIFIE STREET 2,męczyłem się dwa tygodnie,nieustannie by przejść tą grę,także wyjątkowy moment,satysfakcja z zdobycia wszystkiego.Odblokowanie wszystkich wyzwań w grze FIFA 07,dzięki temu zdobyłem poziom Legendarny,wygrałem wszystko co było do wygrania,chyba rok mi to zajęło.Oraz passa 600 meczy bez porażki w FIFIE 09.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Nie będę chyba oryginalny jeśli napiszę tu o Snake Eaterze. [spoiler]Końcówka tej części wryła mi się bardzo w pamięć, wywołując niemałe wzruszenie: walka z The Boss (a właściwie sceneria potyczki), taśma z wyznaniem Evy. Może i bije z tego patos wzmacniany przez sposób wypowiadania kwestii przez bohaterów oraz towarzyszącą muzykę, ale co z tego skoro wywołuje to elektryzujące emocje.[/spoiler]

Innym niezapomnianym momentem jest zakończenie pierwszej Yakuzy. [spoiler]Nie chcę spoilerować, ale mały twiścik fabularny oraz wybory jakich dokonują bohaterowie pozostawia po sobie nie małe wrażenie.[/spoiler]
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz