Liczba postów: 6
Liczba wątków: 6
Sorry panowie, że nie pisałem wcześniej, awarie komputera miałem.
A wiec sprawa sie juz wyjasnila i to na moją korzysc.
Wziąłem kilku swiadkow i kilku z innych klas na obstawe i poszlismy z tym do wicedyrektorki. A ze zawsze mnie lubila to nie olala tego.
Nie widziałem co prawda jej rozmowy z ta nauczycielka, ale musialo byc ostro. Skonczylo sie na tym ze gosciówka przy wszystkich na lekcji sklejala mi zeszyt, a ja przepisalem tylko to czego nie mialem.
Inna sprawa to to ze babka od niemieckiego trzyma z moim wychowawcą i on w ataku furii powiedzial ze powinna mi ten zeszyt wyrzucic przez okno. Innego zdania jest nauczycielka angielskiego, ktora poparla mnie.
Takze podsumowując stalem sie w szkole postacia przez uczniow uwazana za szkolnego bohatera a wsrod nauczycieli zrobilem podzial ;D : D
Liczba postów: 2376
Liczba wątków: 64
No i bardzo dobrze zrobiłeś. Moim zdaniem nie miała prawa ;)
Tak btw. to przypomniało mi się, że mój kumpel miał trochę podobne zdarzenie i też na niemieckim :D Siedzi w pierwszej ławce zaraz przed biurkiem, bo babka go tam przesadziła ze względu na słabe oceny. Ogólnie to ona go nie lubi i nie chce go przepuścić do następnej klasy. Pewnego dnia "przez przypadek" wylała mu kawę na zeszyt i kazała mu go przepisać. On tego nie przepisał w dwa dni i dostał jedynkę...
![[Obrazek: Toonsil.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Toonsil.png)
Nie pomagam na PW ;)
Liczba postów: 157
Liczba wątków: 17
http://www.tinypic.pl/ork0hhwtex4z wyglądam tak.Kiedyś się czepiali kolczyka i włosów....olalem ich i nadal tak wyglądam czasami historyk genius wyzwie mnie od pedałów.
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 20
08-09-2013, 12:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2013, 12:54 przez DawidoVader25.)
Wiesz, dla mnie też wygląda to trochę pedałowato i głupio. Oczywiście Cię nie znam i możesz być bardzo mądrą osobą, ale na pierwszy rzut oka ten strój kojarzy mi się z gejami i to tymi mniej inteligentnymi (jest różnica między gejem a pedałem).
PS: Jan Ptaszyński jest niewinny!
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 14
DawidoVader25 napisał(a):Wiesz, dla mnie też wygląda to trochę pedałowato i głupio. Oczywiście Cię nie znam i możesz być bardzo mądrą osobą, ale na pierwszy rzut oka ten strój kojarzy mi się z gejami i to tymi mniej inteligentnymi (jest różnica między gejem a pedałem)
Na mój gust też lekko idzie w stronę homo... jednak chyba taka już moda i "coooolll" (hehe) robić się na JB lub One Direction...
@DavidoVader25 podpowiedź proszę o tej różnicy pomiędzy pedałem a gejem no a już w ogóle tymi inteligentnymi bo po Twoim poście zupełnie się pogubiłem i chyba o czymś nie wiem.....
Pedał to chyba ten co wykorzystuje dzieci a gej to facet z facetem chyba.Nie jestem żadnym z nich.Nie robię się na JB lub 1D to taki styl uliczny jakby.nie wiem jak wy Ale ja lubię tak chodzić ubrany i kropka.
PS.Mam dziewczynę.Średnia 4,60 więc nie tylko się "stroje"
08-09-2013, 19:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2013, 19:04 przez DawidoVader25.)
RafalKa napisał(a):Na mój gust też lekko idzie w stronę homo... jednak chyba taka już moda i "coooolll" (hehe) robić się na JB lub One Direction...
@DavidoVader25 podpowiedź proszę o tej różnicy pomiędzy pedałem a gejem no a już w ogóle tymi inteligentnymi bo po Twoim poście zupełnie się pogubiłem i chyba o czymś nie wiem.....
Gej się nie chwali że jest homo, nie maluje się, nie ubiera się "pedalsko" ( jakieś obcisłe,pstrokate rzeczy,babski sposób mówienia, itp. Coś jak ten SWAG). Pedał właśnie to robi, na każdym kroku oznajmia "Jestem gejem! Jestem gejem!" ubiera się " we wszystkie kolory tęczy" na raz. Gej wygląda normalnie, mówi normalnie, nie oznajmia całemu światu na głos "Jestem gejem!" (choć też się nie kryje) Po prostu jest normalny, tacy jak my. A że robi to co robi i z kim to jego sprawa.
MInix4510 napisał(a):Pedał to chyba ten co wykorzystuje dzieci a gej to facet z facetem chyba.Nie jestem żadnym z nich.Nie robię się na JB lub 1D to taki styl uliczny jakby.nie wiem jak wy Ale ja lubię tak chodzić ubrany i kropka.
PS.Mam dziewczynę.Średnia 4,60 więc nie tylko się "stroje"
Pedofil wykorzystuje dzieci. Tak gej to facet z facetem ( Ja nie mogę. Quo Vadis młodzieży? Ile ty masz MInix lat? Bo chyba udajesz że nie wiesz o co chodzi z pedo i z gejami).
PS: Jan Ptaszyński jest niewinny!
Nie wiedziałem co to pedał myślałem że to pedofil.SWAG to nie geje bo w mojej szkole pełno osób co mają SWAG i to jest lans oryginalnymi ciuchami.U mnie jak założysz podróby Nike to jesteś lamer.Mi to nie przeszkadza bo nie każdy ma kasę na oryginalne ciuchy a niektórzy kupują sobie okulary przeciwsłoneczne za 200 zł (ja mam za 25 zł).Prawdę mówiąc ją też noszę obcisłe spodnie tj.rurki i nawet trampki ale się tym nie chwalę bo mam znajomych którzy lubią mnie za charakter a nie ciuchy.Subkultura to dodatek dla mnie ,bo przeżyje bez tapiru na włosach.Po prostu jak chłopak chce się dobrze uubierać to pedał?W szkole dużo jest takich jak ja nawet tzw chłopczyc czyli dziewczyn co chodzą w męskich ciuchach a nikt ich od pedałek nie wyzywa.Dla mnie nawet ładnie wyglądają dziewczyny w męskich ciuchach i obuwiu.
08-09-2013, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2013, 21:17 przez DawidoVader25.)
Po pierwsze: Jest jeszcze gorzej niż myślałem. Młodzież należy do jakiejś subkultury i nie wie z czego ona się wywodzi albo czym do końca jest. SWAG to kiedyś był "Secretly We Are Gay" ("Tak naprawdę jestmy gejami" albo "W sekrecie jesteśmy gejami"). Oczywiście teraz to moda na lansowanie się ale nie mnie kiedyś to było coś z goła odmiennego... Warto wiedzieć coś o historii swojej podkultury:) (śmiem twierdzić że nawet neo-naziole wiedzą więcej na temat przeszłości swojej pseudo "grupy")
Po drugie: Nie każdy chodzący w tych ciuchach które wymieniłeś to Gej/pedał. Ale trzeba powiedzieć że to jednak takie nie "męskie" ( i tu dylemat co dla kogo jest męskie. Spocony chłop a może "lalauś". Tu każdy ma swoje zdanie).
Po trzecie: Kobiety w męskich ciuchach są fajne (a nawet sexy, np.: Kobieta w samej męskiej koszuli, itp ;). Na odwrót to nie działa (Facetom w damskich mówimy zdecydowanie NIE! uwierzcie, noszenie np.: damskiej bielizny nie jest fajne;) ).
Ja nie noszę damskich ciuchów jeśli o to ci chodzi.Wiem co to znaczy SWAG ale teraz to lans.Ja się tak nie lansuje.Od razu zrywam hologramy z nowych ciuchów.Nie pytacie się o piercing?