Najlepsze gry i aplikacje na Androida
Real Racing 3 świetna gra. Fajny jest też emulator SNES'a.
Odpowiedz
Szymon, jakiego emulatora NES używasz?
Testował ktoś emulator DSa? Mam ochotę na GTA: Chinatown Wars.

Ja ostatnio pogrywam w Max Payne Mobile, czyli przeniesioną na telefony komórkowe wersję Max Payne znaną z PC i PS2. Poprawiona grafika, dobra optymalizacja - warto spróbować. Może uda mi się wreszcie ukończyć ten tytuł, na konsoli nie mogłem się zmusić.
Wątek gry - https://www.playstationforum.pl/showthre...=max+payne

W międzyczasie Pro Evolution Soccer oraz emulator PSXa.
Odpowiedz
Mr.Q napisał(a):Szymon, jakiego emulatora NES używasz?

Ale SNES, nie NES.
SuperGNESoid

Mr.Q napisał(a):Testował ktoś emulator DSa? Mam ochotę na GTA: Chinatown Wars.

Na iOS ta gra jest normalnie dostępna w AppStore to może i na Android jest?
Odpowiedz
Do emulacji NES-a ja używałem Nesoida i wydaje mi się, że jeden z najlepszych tego typu programów na androida. GTA: Chinatown Wars nie ma na androida, jest tylko III i Vice City. Do emulacji NDS się nie zabierałem.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Fajna aplikacja na androida - Arashi.
Lub wersja darmowa Arashi Free, z ograniczeniami.

[Obrazek: arashi-free-3-1-s-307x512.jpg] [Obrazek: arashi-22-3-s-307x512.jpg] [Obrazek: 1361960413_1.jpg]

Download:
Arashi Free (Google Play™)
Arashi (Google Play™)
Odpowiedz
Z bzdetów mogę polecić ''Backgrounds'', czyli aplikację z tapetami. Sporo naprawdę fajnych obrazów w jakości HD, częste aktualizacje.

A jakieś dobre gry ktoś poleci? Ścigałki, FPSy, TPSy? Ostatnio miałem ochotę na Shadowguna, ale wersja którą pobrałem przez hot-spot nie chciała działać. Z kolei Gangstar Rio: City of Saints znudziło mnie po paru minutach.
Max Payne wciąga mnie coraz bardziej, śmiało i z czystym sumieniem mogę wam ten tytuł zaproponować.
Tak jak mówi Kratos, Chinatown nie wyszło na Android.
Odpowiedz
Mr.Q napisał(a):Gangstar Rio: City of Saints znudziło mnie po paru minutach.

Mnie tak samo, tak jak Gangstar - Miami Vindication

Na iOS iPhone 3GS (wydajność prawie taka jak w Xperia Neo V) czasami grywam w Angry Birds Rio, GTA Chinatown Wars, Cut the Rope, Jetpack Joyride. Niekiedy grałem w Asphalt 5 i Asphalt 6: Adrenaline - koledzy na przerwie ciągle zabierali mi telefon :P

Najczęściej gram w Dead Runner i Fruit Ninja.
Odpowiedz
To nie dla mnie ;) Ja ogrywam tytuły fabularne, przechodzone jak Bóg przykazał, od początku do końca. Takie popierdółki na parę minut mnie nie wciągają.
Asphalta jeszcze żadnego nie próbowałem. Odnoszę wrażenie, że to pieśń przeszłości - czasów gdy grało się w Javie na 6300...

Skoro masz 3GS, spróbuj ograć 9mm. Obleci ci z pewnością, kolega grał na tym samym sprzęcie.
Odpowiedz
Mr.Q napisał(a):Asphalta jeszcze żadnego nie próbowałem. Odnoszę wrażenie, że to pieśń przeszłości - czasów gdy grało się w Javie na 6300...

Gra nie trąci świeżością. Gwarantuję jednak, że można bardzo fajnie pograć. Asphalt to nie pięciominutówka ;)
Nie bez powodu gra zajmuje 650MB :P
Odpowiedz
Jak Asphalt to prędzej 7 lub niezoptymalizowany 8 ;D Jest jeszcze Most Wanted.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz