Sprawy do załatwienia
Ok żeby nie było. Jestem w stanie zrobić te rzeczy w sobote/niedziele może nawet dzisiaj ;P tylko dajcie mi listę wszystkich linków i banerów bo jak dobrze patrze bo mamy jeden baner od wii i jeden link na spód strony i to tyle ;/
Odpowiedz
No ja podałem maila do admina modernwar.pl który wyraził chęć wymiany bannerami reszta od strony technicznej zależy już od ciebie musisz tylko do niego napisać.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
No ja też z resztą adminów nie gadałem o konkretach, bo nie mam zielonego pojęcia bannery o jakich wymiarach byłyby najodpowiedniejsze. Dlatego też zostawiłem tobie już dogadanie szczegółów.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Oki, przyznaje bez bicia, że nie myślałem że to ja mam to formalnie załatwić, stąd moje pytanie i prośba o listę a zarazem powód dla którego tych rzeczy jeszcze nie ma :P ... ale oki zatem pogadam o tych sprawach z nimi. Mam nadzieje że po weekendzie będzie wszystko załatwione.

Także trzymać kciuki żebym ich wszystkich złapał i skończył ten temat :P
Odpowiedz
No pogadaj ;p Nie ma co ukrywać, że ze wszystkimi na pewno się nie dogadasz. Część z nich mogła już rezygnować, część mogła sobie życzyć "Bóg wie czego", ale im więcej załatwisz tym lepiej dla forum. W priorytecie są na pewno forum o Wii i Modern War. Z resztą jak się dogadasz na dniach to będziemy ci wdzięczni ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Oki sprawy mają się tak:

Poszedł pm/mail do admina w gthome i tombraider.
Na wii mam konto ale nie mogę dokończyć aktywacji ( nie przychodzi mail ). Edit: okazało się że te maile wpadły do spamu :p
Na modernwar i xbox nie wiem z kim mam gadać. O ile na xbox mam listę adminów to nie wiem do którego słać. Natomiast na modern to jakaś porażka , nie wiem jak, nie widzę opcji wyszukiwania po grupie aby wyfiltrować adminów.

Także Kratos proszę o info w tej sprawie.

Dodatkowo widzę że co portal to inaczej ma banery. Nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt że nasz baner mamy tylko w postaci paska a brakuje opcji "kwadratu" dla np. takiego xboxa.

Patrze na te różne fora i nie wiem gdzie kazać im umieścić nasz baner.
Odpowiedz
W pierwszym moim poście w temacie podałem maila o to on:[email protected] admin z którym się kontaktowałem to "Postman"
Odpowiedz
Forum o xboxie na razie jeszcze sam próbuję łatwić, bo rozmowa z nimi utknęła w martwym punkcie i najwyżej później dam ci znać jak coś załatwię w ogóle.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości