04-09-2011, 17:33
Fakt przeoczyłem to
|
Rangi
|
|
Zmieniłem rangę Genericowi tak jak już gadaliśmy z Moderatora na VIP. I tu od razu takie zapytanie, bo w panelu admina przy grupie VIP widnieje liczba 9, a jak wchodzę to na liście jest 5 VIP-ów, którzy są naprawdę VIPami plus Woocash nie wiedzieć czemu. Pewnie jakiś błąd, ale no trochę dziwna sprawa.
Przy okazji chciałem usunąć rangę Moderator, ale nie idzie. Bo póki co jest chyba niepotrzebna, nie wiem czy jest sens brać jakiś nowych modów np. do działów PSP/PSV.
Bo ktoś kiedy dawał mi range Administrator, zostawił VIP'a jako dodatkowa ranga, już się usunąłem z VIP'ów ;)
08-09-2011, 16:17
Aha, myślałem, że zdegradował do VIP-a i zapomniał usunąć administratora xD No ale dalej jest liczba 8 przy grupie, a VIPów tylko 6.
(07-09-2011, 23:08)Kratos napisał(a): Zmieniłem rangę Genericowi tak jak już gadaliśmy z Moderatora na VIP. I tu od razu takie zapytanie, bo w panelu admina przy grupie VIP widnieje liczba 9, a jak wchodzę to na liście jest 5 VIP-ów, którzy są naprawdę VIPami plus Woocash nie wiedzieć czemu. Pewnie jakiś błąd, ale no trochę dziwna sprawa. A nie jest to czasem spowodowane faktem połączenia for? Może czyjeś konta są zdublowane i stąd ten błąd. (07-09-2011, 23:08)Kratos napisał(a): Przy okazji chciałem usunąć rangę Moderator, ale nie idzie. Bo póki co jest chyba niepotrzebna, nie wiem czy jest sens brać jakiś nowych modów np. do działów PSP/PSV.Też wydaje mi się że jest zbędna, ale nie mogę jej usunać ;/
12-09-2011, 15:09
Admini techniczni chyba mogą tylko usunąć rangi z pluginu, a moderator jest właśnie taką rangą ;)
Dałem jadcorbenowi redaktora po konsultacji z ReVem, bo chłopak (chociaż nie wiem czy to dobre słowo, bo coś mam wrażenie, że jest dużo ode mnie starszy) się stara i co ważniejsze chce pisać newsy.
16-10-2011, 16:48
A co myślicie o daniu moda Krysowi, ale tylko na 3 działy Download (PSOne, PS2, PS3)? Chłopak już wrzucił sporo linków i co ważniejsze zrobił/poprawił listy w tych działach. Nie wiem czy to możliwe, ale no chyba można dać userowi uprawnienia moderatorskie tylko na te kilka działów.
16-10-2011, 18:41
Hehe no nie przesadzaj ;p Czekamy na poparcie co najmniej jednej osoby jeszcze.
17-10-2011, 07:28
Ja też jestem za ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|