Skąd bierzecie orginalne gry????
Ja polecam kupować oryginalne (nie platynowe - ładnie wyglądają) używane z Allegro. Tyle żeby pisało że stan gry jest dobry/bardzo dobry. Od tamtego czasu nie kupuje już nowych gier bo są za drogie, a używane są tanie a czasem się zdarzy że wyglądają jak nowe ;)
[Obrazek: ipmwpf.jpg]
Odpowiedz
Sklepy w jakich najczęściej kupuję gry:
www.ultima.pl
www.allegro.pl
www.robson.pl
www.sklepgekon.pl
lub:
Empik
Media Markt.
Odpowiedz
W sumie to róznie. Mam rodzine we Wloszech (Rzym) jest tam sklep GameStop. Naprawdę polecam ten sklep. Są gry nowe jak i uzywane. Ostatnio byłem tam no i zakupiłem 3 gry w cenie 2. Wyniosło mnie to nie całe 10 euro. Gry to Grand Turismo 3, F1 04, PES 6. Chodz uzywane są jak nowe. Dawniej tam kupowałem gry na PC teraz na PS2. Sklep(albo sieć sklepów) godna uwagi. Drugim moim żródłem jest Allegro.pl kolejny sklepy to Empik i MediaMarkt. Chodz jak narazie kupiłem jedną nówke sztuke w empiku MoH.
Xbox360!
Odpowiedz
Ja najczęściej:

www.ultima.pl świetny sklep- bardzo przystępna cena, tania wysyłka kurierem (chyba 15zł pobranie)
www.allegro.pl tu tylko gry używane (gdy brakuje kasy na nówkę)
www.gram.pl czasami dość przystępne ceny
www.3kropki.pl tu tylko gdy są promocje- wtedy się naprawdę opłaca

Z tych zwykłych sklepów to MediaMarkt (jak jeszcze nie kupowałem przez internet to tam najczęściej) lub Empik (w Radomiu bardzo przystępne ceny gier na PS2 30-90zł:D)

Głownie staram się kupować nowe gry bo wtedy mam satysfakcje że płace twórcą za ich prace. W przypadku używanych płacimy tylko sprzedającemu:D
Odpowiedz
Ja to zwykle:

-Saturn
-Empik
www.gram.pl
na allegro.pl nie kupuje...:)
Sklep Robson www.robson.pl (i oczywiście odbiór osobisty :D )
www.ultima.pl
[Obrazek: matidop.png]
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
[Obrazek: userbar769683.gif]
Odpowiedz
Widzę że dużo osób kupuje w ultimie:D
Odpowiedz
Allegro, duzy wybor, super ceny.
[Obrazek: musialmati.gif]
Odpowiedz
Tylko allegro i dwa powody :cena i duży wybór tytułów
Odpowiedz
Ja kupuje z allegro, a tak szczerze to kupowałem, bo nie zamierzam już nic kupować do ps2.
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
Ja oryginały dopiero zaczynam kupowa ogółem to w komisach kupuje albo ewentualnie brat z Anglii przyszyła
[Obrazek: 18126.png]
Odpowiedz