FIFA 11
Chciałbym jeszcze nawiązać do wypowiedzi Smigola " ,a po za tym temat recenzja fifa 11 juz jestem, bo zalozylem go ja, a pewnie kiedy Ty go zobaczyles uznales ze obrazajac fife obrazilem Twoja dumę". Wiesz powiem Ci szczerze, że nawet tej Twojej recenzji nie oglądałem, ale właśnie podkreślam słowo OGLĄDAĆ. Nie było napisanej recenzji podkreślam NAPISANEJ więc to zrobiłem :) Nie wszystkim może odpowiada videorecenzja :) Po drugie każdy ma prawo do pisania własnych recenzji i osobiście miałbym to za przeproszeniem gdzieś jakbym zobaczył nowy temat związany z recenzją FIFY 11 innego użytkownika, ponieważ jak chciał to i napisał więc nie wiem o co ci gościu w ogóle chodzi. Jeżeli tak bardzo nie lubisz FIFY to nie wypowiadaj się w tematach z nią związanych. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Podpinam się do słów użytkownika wyżej.

Pozdrówka.
Odpowiedz
samej recenzji sie nie czepiam a pojedynczych zwrotow typu "wiele sie zmienilo" czy "fifa to najlepszy symulator" - jesli juz tak chcesz napisac to napisz ze Ty tak uwazasz i oczywiscie wcale nie zabraniam pisac Ci recenzji ;) Panie Realinho nadal nie otrzymalem tych argumentow przeciwnych mojej recenzji :)
Odpowiedz
Ale to jest chyba jasne, że jeżeli ja piszę recenzje to chyba wyrażam swoje zdanie na ten temat. :) Smigol95 sam już chyba nie wiesz czego się czepić :)
Odpowiedz
Wiecie czym może to byś spowodowane że jeśli zrobię zmianę w czasie meczu zawodnika to bardzo często tak jest że pisze w tych ramkach na dole nazwisko zawodnika tego co grał od początku niż tego co został zmieniony.
Odpowiedz
Kolejna już FIFA od EA na zasłużoną czarnólkę.Na początku spodziewałem się dobrej grafiki Ale szału nie było.Jakoś to przełknę.Podczas gry w trybie menedżerskim pierwsze co wpadło mi w oko to to że sam sobie planuje sparingi przed sezonem.Więc grając Legią Warszawa ustawiam trzy sparingi z:
-FC Barceloną
-Realem Madryt
-Ajaxem Amsterdam
Oczywiście zyski z biletów były większe dla rywali ale za to mecz jest u siebie.Pierwszy mecz z FCB przegrany 5:4.Drugi przegrany 1:0.Natomiast trzeci wygrany 3:0.W gazecie był napis:Legia pokazuje klasę więc dodało mi to skrzydeł.Sterowanie niezbyt przyjemne bo wcześniej grałem w 13 Na X360.Ale daje radę.Po sezonie ligowym. wym oferta od Arsenalu Londyn.Zbytnich sukcesów nie było tylko 10 miejsce więc odradzam takich.przeskoków poziomowych lig.Podsumowując:
Grafika-2/5
Grywalność-4/5
Sterowanie-4/5
Stadiony-3/5
Zachowanie na boisku-4,5/5
Twarze i stroje-4/5
Licencje na ligi-5/5
Licencje na LM i LE-0/5
Razem:26,5/40
Ocena:Słaba/Przeciętna/Średnia/Dobra/Bardzo Dobra-Średnia
Czy warto kupić-Tak (Na nudne wieczory)lub Nie (Jeśli ma dostarczać zabawy na cały dzień
Odpowiedz
Grafiki lepszej nie mogłeś zobaczyć bo gra walkowana jest na jednym silniku od lat :D i z każdą częścią ma nowe menu i aktualizacje składów nic więcej.

Odpowiedz
Zalicz PES-a, moim zdaniem lepszy od fify. Nie jest taki przewidywalny i liniowy jak fifa, której jedynym plusem są licencje...
[Obrazek: boven14-_.png]
Odpowiedz
A recenzja się podoba?
Odpowiedz