W co obecnie grasz na PS3?
Ja sobie obecnie giercuję w Dragon Ball Raging Blast 2.
Gierka świetna. Dobra grafika (taka rysowana, nie na siłę modelowana w "3d"), grywalność ogromna no i prawie 70 postaci do ogrania :)

Oraz... Pykam z @piotros'em w BF3. Nie ma to jak wieczorne tłuczenie się na metrze... :)
[Obrazek: hzieling.png]
Odpowiedz
Oj tak, metro w BF3 potrafi poprawić humor i to jeszcze w doborowym towarzystwie... :) Wczoraj nawet w trójkę z HS'ami nam się udało pograć, więc było miodnie... :) Coraz lepsze statystyki mi wychodzą i osiągają już 50%/50%... :)
Szkoda, że nikt na forum nie ma Resident Evil Revelations, bo multi w nim według mnie jest chyba jeszcze lepszy niż w BF3... :) Wspólna nawalanka do potworów tak mi się podoba, że normalnie nie mogę przestać grać w tę grę... ;) Jak się znajdzie dobrą osobę do wspólnej gry, to nie wiadomo kiedy czas upływa. Swoją drogą, to ciekawe kiedy mi się ta gra znudzi... :)
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
Najlepiej dzisiaj wieczorem, bo zapraszam Cię na metro Kapralu!
[Obrazek: hzieling.png]
Odpowiedz
Witam wlasnoe zacząłem gras w battlefield 3 czy ktoś wie jak sie w nie czolgac tzn. którymi przyciskami sie to robi
Odpowiedz
Ja obecnie BF4 multi i po raz enty Mass Effect 3, często grywacie w BF3 można by którymś razem wspólnie zagrać no chyba że macie BF4;P
Osobiście nie znoszę metra mapa oferująca bardzo ograniczone możliwości taktyczne
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Oj, Metro to moja ulubiona mapa... :)
A w BF3 grywaliśmy, ale w Święta było trudno się zgadać. Może teraz któregoś dnia wieczorem uda nam się znowu wspólnie pograć... :)
Zresztą jadcorben wykupił serwer, o czym pisał w osobnym wątku, więc mamy miejsce do grania... :)
Odpowiedz
Miałeś oblukać mapy bo nie wiem czy wszyscy mamy te dodatki. Ja mam premkę więc jest wsio ale trzeba ustawiać pod wsiech :) aby każdy mógł pograć na serwerze.
No i ja coraz częściej przysiadam do BF3, aczkolwiek dalej ulubioną jest BC2 i BF4 :)
Odpowiedz
Mapa, mapą... ja tam generalnie gram w towarzystwie innych... ;) No i mapa nie ma aż takiego specjalnego znaczenia, ale z tych co do tej pory grałem, to właśnie Metro mi się najbardziej podoba...
Odpowiedz
Ja osobiście preferuje mapy latane, śmigło to mój żywioł, aczkolwiek od premiery BF4 w 3 nie grałem więc może być ciekawie bo różnica w lataniu jest spora
Odpowiedz
To może wrzucicie tu jakie zestawy map mam zdziałać (jakie w nich mapy i tryby) zielin ma możliwość zmian ich mgę komuś jeszcze przyznać takie upr. ja czasami nie mogę wejść to wtedy sami możecie się porządzić :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości