Kiedy będzie paczka?
Gość chce cię pewnie wycyckać na kasę. Pełno takich niestety, szczególnie na rynku telefonów.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Ja dalej nie mam swojej (3 tygodnie xD).
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Ja czekałem tydzień gra nie doszła zadzwoniłem do gostka i powiedział że wysłał i powiedział że mam nie czekać na przesyłke i załatwi to wszystko na poczcie i za dużo tego '"i" :D Ale szczęście że wybrałem przesyłke pobraniową.

Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
Ja wybrałem paczkę priorytetową więc potwierdzenie musi być, a jak wiadoma sprawa :)
Czekam - odpisał, że jutro wraca do domu więc wyśle :)

Aktualizacja:
dzisiaj dostałem dwa e-maile.
1. Prośba o podanie nr telefonu kontaktowego - telefomn mam podany w podp[isie do każdego e-maila wysyłanego na stałe :) Nawet dwa :) nie wiem jak można nie dostrzec :)
Po 3 godzinach dosłowny cytat:
2. "Za nie długo wyśle"

Normalnie ręce opadają!
Odpowiedz
On ma chyba czas do dwóch tygodni. Ja mam często coś takiego, że paczka jak długo nie przychodzi to o niej kompletnie zapominam. A jak już przyjdzie to jest jak niespodzianka bo przez kilka minut muszę rozkminiać co ja w ogóle zamawiałem :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Odpowiedz
Te 2 tygodnie a nawet miesiąc to dotyczy firm, przy sprzedaży indywidualnej musi wysłać tak szybko jak to możliwe.
Odpowiedz
Jestem wprost zachwycony rzetelnością firmy, u której zamawiałem wspomniane thermopady. Do teraz paczka nie doszła, jednak dzisiaj po poinformowaniu, że list dalej nie dotarł, otrzymałem odpowiedź:

Cytat:Witam ponownie,
Dzisiaj wysyłam do Pana drugiego thermopada (...), tym razem listem poleconym na ten sam adres co poprzednio (...).

Po prostu szczena mi opadła. Nie sądziłem, że otrzymam taką wiadomość. I to bez dodatkowych kosztów! Gdyby tylko takich firm było więcej...
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Moja na szczęście dotarła!
Odpowiedz
Mattek a może wcale nie wysłali, bo go nie np. nie mieli i najzwyklej w świecie ściemniali?
A teraz wysyłają drugiego? obym się mylił i faktycznie firma jest "wzorowym sprzedawcą" jednak rozsądek podpowiada mi co innego...
Odpowiedz
Dostałem potwierdzenie wysłania wtedy (screen).
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz