Mam konsolę PS2 Slim SCPH-90004 z DATACODE 0C, konsola kupiona w kwietniu 2011. Przeszukałem internet i nie znalazłem 100% odpowiedzi czy ruszy na niej Free MC Boot czy nie. Według tego co wyczytałem datacode wskazuje na rok 2010 czyli po zmianie biosu. Może ktoś na pewno potwierdzić że ten model nie będzie działał z FMCB a może jednak warto spróbować?
Jeśli konsola na pewno nie współpracuje z FMCB to chce ją przerobić chipem MODBO 760 jednak sam się takiej przeróbki nie podejmę (brak sprzętu i umiejętności). Ktoś może z forum wykonuje takie przeróbki w rozsądnej cenie. Na Allegro znalazłem opcje przeróbki ale łącznie z wysyłkami wychodzi ok. 120zł co jest dla mnie zbyt dużo bo za samą konsole dałem 150zł.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Jeśli konsola na pewno nie współpracuje z FMCB to chce ją przerobić chipem MODBO 760 jednak sam się takiej przeróbki nie podejmę (brak sprzętu i umiejętności). Ktoś może z forum wykonuje takie przeróbki w rozsądnej cenie. Na Allegro znalazłem opcje przeróbki ale łącznie z wysyłkami wychodzi ok. 120zł co jest dla mnie zbyt dużo bo za samą konsole dałem 150zł.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.