Liczba postów: 79
Liczba wątków: 34
Co myślicie o tym tytule?? Grałem w demo i spodobało mi sie a teraz zastanawiam sie czy nie kupić season pass. Ma ktoś tą grę i może coś o nie powiedzieć??
Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2
Liczba postów: 1582
Liczba wątków: 173
Wczoraj zacząłem się grą interesować i mnie wciągnęło... :) Taki Fahrenheit'owy sposób gry, czyli więcej podejmowania decyzji niż samej gry/walki. Ludzie określali ją jako lepszą od Heavy Rain, ale akurat w tę grę jeszcze nie grałem, więc nie mam zdania.
Po przejściu dema na PS3, zacząłem przeglądać sklep i okazało się, że jest za darmo do ściągnięcia pierwszy epizod. :) W praktyce było to raczej ściągnięcie kodu odblokowywującego... ;)
Wczoraj zacząłem, a dzisiaj skończyłem przechodzenie epizodu i cała gra zapowiada się ciekawie i dużo się nie zastanawiałem i zakupiłem przepustkę sezonową
w obecnej promocji, ale już tym razem na PSV, bo wyszła taniej... :)
![[Obrazek: 9458.png]](http://card.exophase.com/2/0/9458.png)
![[Obrazek: piotros_org.png]](http://card.psnprofiles.com/1/piotros_org.png)
3DS FC: 2724-0392-0522
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
ja przeszedlem sezon 1 na PC, gra jest swietna, ale porownywac ja do Heavy Raina to smiech na sali. W Heavy Rain mamy wybory dajace jakies odbicie w fabule. Tutaj mamy jednak wybory czysto mylace gracza, nie wazne jakiego wyboru dokonamy gra i tak dojdze do swojego. Kto mial przezyc, przezyje a kto zginac bla bla. Jednak na pewno jest warta uwagi. Slyszalem jednak, ze sezon drugi juz jest gorszy pod wzgledem ciaglego gadania a malej ilosci grania :)
Liczba postów: 1538
Liczba wątków: 534
26-06-2014, 19:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2014, 19:11 przez PaultheGreat.)
piotros napisał(a):Taki Fahrenheit'owy sposób gry, czyli więcej podejmowania decyzji niż samej gry/walki.
Porównanie do "
Fahrenheit'a" jest niezwykle intrygujące. Od jakiegoś czasu przeglądałem informacje na temat "
The Walking Dead", ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby przyrównać ten tytuł do gier Davida Cage'a. W każdym razie gry bazujące wyłącznie na fabule są na PS3 w znacznie większej ilości, aniżeli na PS2, co jest dość ciekawym przypadkiem.
Liczba postów: 572
Liczba wątków: 50
Ma ktoś pudełkową edycję?
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
A czemu pytasz? Oba sezony można zakupić także w pudełku, jeżeli o to ci chodzi.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
25-09-2014, 16:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2014, 16:22 przez VortaL.)
Jak na razie to pierwszy sezon jest dostępny w pudełku, drugi będzie w październiku, a pytam się, bo w stanach mieli wcześniej pudełkową i tam była ona zbugowana względem tej z PS Store (cyfrowa), wydali tam ją w pudełku w 2012 roku, a w Europie w 2013 i chcę wiedzieć, czy w Europie wydali "naprawioną" wersję.
http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/...e-premiery
A w zasadzie w listopadzie :D
Wydają Sezon I i II na nowe konsole + Sezon 2 w pudełku na X360 + PS 3.
A mi chodzi o Sezon I.
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 14
Co masz na myśli mówiąc, ze pudełkowa wersja była zbugowana? Pierwszy raz o tym słyszę. Jak to wgl możliwe żeby gra w wydaniu fizycznym różniła się od cyfrowej wersji?
No po prostu, spierniczyli pudełkową w USA i rok później wydali bodajże poprawioną pudełkową w Europie, chce się upewnić.