Kilka propozycji
(18-09-2009, 18:08)GENERiC napisał(a): Co do wymiany z bannerami to o jakie konkretnie fora Ci chodzi. Znam wiele i mogę trochę pozałatwiać. Nawet niekoniecznie związane z PS2.
Nie chodzi mi o żadne konkretne fora ale myślę że powinny to być duże fora;P im więcej użytkowników mają tym lepiej i wydaje mi się że chyba ich tematyka powinna też być blisko gier/sprzętu

(18-09-2009, 21:16)Kratos napisał(a): A teraz będzie miał kto "zrobić" te nagrody? Wiem, że to głupio brzmi, zrobić nagrody xD I nie mam szczerze pojęcia co można zaproponować jako nagrodę. Pewnie największe zapotrzebowanie byłoby na coś materialnego, ale to raczej odpada, bo wiąże się z funduszami, których nie mamy. Nie wiem czy za avatar czy sygnaturę będą się starać. Może ta ranga rzeczywiście byłaby najodpowiedniejsza i, nie wiem czy nie porywam się z motyką na słońce, ale może miesięczny dostęp do ekipy i działu zamkniętego. W końcu wiele osób pewnie ciekawi o czymże się tutaj pisuje. Po każdym miesiącu pałeczka byłaby przekazywana komuś innemu i ranga też zostałaby odebrana. Na razie tylko to mi przychodzi do głowy. I o te bannery czy linki też mogę się postarać. W końcu dobra reklama nie jest zła.
Hmm materialne odrazu odpada no chyba że mielibyśmy sponsora ;) i sądzę właśnie że ta pozwalająca wyróżnić się z żółtego tłumu userów ranga była by najlepszym rozwiązaniem. A co do tego dostępu do działu zamkniętego to nie wydaje mi się to dobrym pomysłem, na forum bodajże kotor2.pl(chyba to było kotor2.pl :P) spotkałem się z tym że pewni userzy którym przyznano możliwość oglądania działu zamkniętego perfidnie kopiowali wątki tam poruszane i je rozpowszechniali dalej. Lepiej póki co nie odkrywać wszystkich kart szerszemu gronu ;P taka moja opinia

No i niech admin się wypowie czy umieścił by te bannery;P na naszym forum jak i czy by przygotował stosowne. Jak reszta modów się wypowie to ustalimy w końcu co z tym uporządkowaniem forum i jak ono będzie miało wyglądać chyba najodpowiedniejsza będzie jakaś konferencja na gg bo tak jak piszemy na forum to zawsze rozciąga się to do paru dni.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Ja mam znajomości w forum o betach, Windows 7, 8, moim forum VinylZine oraz forum satelitarnym-edukacyjnym.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Ok no to ta ranga niech "tylko" będzie. Może rzeczywiście z tym dostępem do tego działu to był głupi pomysł. Ale mam pytanko jedno - czy teraz nie jest tak, że jak ktoś otrzyma rangę to automatycznie ma dostęp do działu zamkniętego? Jeżeli ma, no to cała dyskusja nie ma sensu, bo tak czy siak ten ktoś będzie widział to co tu piszemy.

Co do konferencji gg i obgadania tych wszystkich spraw to jestem jak najbardziej "za" z tym, że chyba ona odbędzie się już beze mnie. Lada dzień po niedzieli zaczynam nowy sezon na studiach i raczej będę wchodził na forum tylko w weekendy. Moje zdanie już chyba znacie mniej więcej. No więc nie wiem co to za konferencja będzie. Kto ma w niej wziąć udział? Was dwóch chyba tylko, bo reszta ekipy i vipów raczej nie wykazuje większego zainteresowania sprawami forum.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Ja też. Jutro będę dopiero o 17. We wtorek też. Środa w ogóle(do 20 na studiach). Czwartek 16. Piątek 18. :D

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
(25-09-2009, 21:20)Kratos napisał(a): Ok no to ta ranga niech "tylko" będzie. Może rzeczywiście z tym dostępem do tego działu to był głupi pomysł. Ale mam pytanko jedno - czy teraz nie jest tak, że jak ktoś otrzyma rangę to automatycznie ma dostęp do działu zamkniętego? Jeżeli ma, no to cała dyskusja nie ma sensu, bo tak czy siak ten ktoś będzie widział to co tu piszemy.
Tak jest z rangą VIP'a ale zauważ że te rangę dostają "zaufane" osoby, które zdają się sprzyjać forum więc w sumie nie sądzę żeby mogły robić takie "jaja" Choć wiadomo zdarzają się różne przypadki. Dobra chciałbym aby reszta ekipy się w końcu udzieliła i wtedy zdecydujemy co wybrać na nagrodę, żadnego pomysłu nie skreślam pomysł Kratos'a jest jak najbardziej aktualny niech każdy poda swoją sugestie bądź poprze już napisaną
(25-09-2009, 21:20)Kratos napisał(a): Co do konferencji gg i obgadania tych wszystkich spraw to jestem jak najbardziej "za" z tym, że chyba ona odbędzie się już beze mnie. Lada dzień po niedzieli zaczynam nowy sezon na studiach i raczej będę wchodził na forum tylko w weekendy. Moje zdanie już chyba znacie mniej więcej. No więc nie wiem co to za konferencja będzie. Kto ma w niej wziąć udział? Was dwóch chyba tylko, bo reszta ekipy i vipów raczej nie wykazuje większego zainteresowania sprawami forum.
Jak w końcu reszta się udzieli to ustalimy odpowiedni termin i myślę że wystarczą sami modzi podzielimy się zadaniami co do naszego wszechobecnego bałaganu na forum;P
Odpowiedz
Za wiele nagród dać nie możemy. Tylko czy ktoś będzie pracował na tą rangę. No chyba, że taka osoba która podnieca się tym jaskrawym kolorkiem.

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Dużo ludzi się ślini na to by się jakoś wyróżniać. Przykład miałeś niedługo po tym jak dostałeś VIP'a ;)

"Krys - 19-09-14:48 -- tez chcem taki kolor" cytat z SB
Odpowiedz
Ano pamiętam. :D Ale co my im możemy dać?
Uploaderzy mają dostęp do tej strefy? Mam pewien plan.

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Mają
Odpowiedz
Może byśmy dali im dostęp do mojego FTP? Przez miesiąc. Niech uploaderzy upną coś na ten serwerek, a oni będą ode mnie ciągnąć. :( Ale się poświęcam. :/

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz