GT4 DVD5?
Witam. Ogólnie jestem nowy na forum. Konsola PS2 Slim scph-75001. I tu mam pytanie. Konsola ma zainstalowanego FCMB 1.8 i OPL 0.9.2. Chce grac z USB w Gran Turismo 4. Lecz nie wiem jak zrobić GT4 z DVD9 na DVD5. Jeśli ktoś wie to czy mógłby wyjaśnić krok po kroku jak zmniejszyć grę LUB może ktoś ma już gotowy obraz ISO do pobrania to chętnie przygarnę :) Nie ograniam flatteningu tej gry więc proszę was o pomoc :) Z góry dziękuję za wsparcie :)
Odpowiedz
Do gry na USB nie jest Ci potrzebna wersja DVD5, DVD9 ruszy bezproblemowo, chyba że problem polega na zbyt małej pojemności pendrive?

Ogólnie zdecydowanie łatwiej będzie Ci samemu przerobić grę z DVD9 na DVD5 aniżeli szukać kopii zapasowej. Jakiś poradnik znalazłem tutaj, ale brzmi bardzo skomplikowanie

http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2gt4/strona1.php
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
Nigdy nie grałem z USB, ale GT4 wypaliłem sobie na DVD5 i gierka chodziła bardzo dobrze. Gotowy obraz bez problemu znajdziesz w sieci. Myślę, że to wygodniejsze rozwiązanie niż zabawa w przeróbki dużego obrazu na mały.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz