Liczba postów: 22
Liczba wątków: 21
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 9
Mi wygląda to na podróbkę (chamską, bo z logiem SONY), chociaż kto wie. Może gigant przypomniał sobie o PS2 i wydał choć tak drobną aktualizację. Tak czy siak powinno to działać, choć lepiej wyjdzie kupić stary oryginalny adapter i przejściówkę, by mieć możliwość korzystania również z dysków IDE.
Dodatkowo cena
25$ * 3,64 = 91zł
Do tego pewnie około 8$ za shipping... [~29zł]
Za tą cenę masz oryginalny adapter i przejściówkę.
Przypominam, że nie jestem pewien co do oryginalności tego adaptera. :)
Konto do kasacji, weźcie je usuńcie
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 50
Oczywiście, że podróbka. Podobno w nieoryginalnych nie działa wejście ethernetowe (nie jestem pewny, ale gdzieś tak czytałem). Network adaptor oryginalnie jest tylko z wyjściem ide.
Liczba postów: 1000
Liczba wątków: 75
Nieoryginalne i oryginalne ;) . Grzebiąc kiedyś na eBay trafiłem na sam moduł/płytkę z SATA którą wsadzało się do NA zamiast płytki z ATA. Cała reszta zostawała z oryginału.
Trzeba pogrzebać i dokładnie poczytać. Sony wydało wersję tylko z ATA.
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 3
Na sata sa czesto problemy z kompatybilnoscia gier ,posiadalem takiego i nie wszystkie gry dalo rade odpalic nawet z OPL. Sam posiadam taki
http://www.aliexpress.com/item/Free-Ship...28848.html i spisuje sie znakomicie nie mam z nim zadnych problemow chodzi jak oryginał.
It appears the game is over before it even begins
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 25
(06-02-2015, 11:42)KungLao napisał(a): Sam posiadam taki http://www.aliexpress.com/item/Free-Ship...28848.html i spisuje sie znakomicie nie mam z nim zadnych problemow chodzi jak oryginał.
Przymierzam się do takiego ale nie wiem czy warto, skoro piszesz, że nie ma różnicy miedzy oryginałem? No i cena, przesyłka free a towar 59zł, aż mi się wierzyć nie chce... :)
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
Discord: Michal_burnout#5434
Królowa jest tylko jedna...
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 3
Poczytaj trochę na temat zakupów bezpośrednio z chin to zmienisz zdanie, tez mialem opory kilka lat temu gdy zacząłem zamawiać na dx.com i aliexpress ale przekonałem sie ze warto. Oczywiście musisz zachować zdrowy rozsadek przy zakupach i przy wyborze towaru jednakże jest masa poradników w sieci jak kupować na ali wiec nie będę sie rozpisywał . Sam zamawiałem u tego sprzedawcy
http://www.aliexpress.com/store/product/...00411.html paczka szla dokładnie 15 dni od momentu zamówienia. Network Adapter moim zdaniem nie rożni sie niczym od oryginalnego chyba tylko czcionka nadruku na naklejce wiadomo jest to zamiennik nie oryginał ale tak jak napisałem nie uświadczyłem żadnych problemów z nim.
It appears the game is over before it even begins
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 25
Też wezmę od niego, norma to 100zł za NA, a jeśli działa to po co przepłacać :)
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
Discord: Michal_burnout#5434
Królowa jest tylko jedna...
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 21
Słyszałem o tym ,że w internetowych zagranicznych sklepach można kupić tanio różne rzeczy ,ale NA się nie spodziewałem.