Poleceny sprzedawca PSP na Allegro
Chcę kupić PSP na Allegro: model 3004 soft raczej 6.60 (nie wiem czy brać pod uwagę także 6.20?). Na Allegro spory wybór sprzedawców "zawodowo" zajmujących się handlem używanymi PSP - kogo więc wybrać? Chciałbym by konsola była w dobrym stanie wizualnym i technicznym oraz by podziałała u mnie parę lat. Na nową 3004 mnie nie stać - ceny 700 - 800zł są powyżej budżetu.
Odpowiedz
(31-01-2013, 12:55)conrdd napisał(a): Chcę kupić PSP na Allegro: model 3004 soft raczej 6.60 (nie wiem czy brać pod uwagę także 6.20?). Na Allegro spory wybór sprzedawców "zawodowo" zajmujących się handlem używanymi PSP - kogo więc wybrać? Chciałbym by konsola była w dobrym stanie wizualnym i technicznym oraz by podziałała u mnie parę lat.[..]

Soft'em bym się za bardzo nie martwił, jak nie jest trwale przerobiony, to samemu możesz wgrać najnowszy oficjalny 6.60, a potem wgrać nietrwałą przeróbkę korzystając z poradnika na forum.
Odnośnie sprzedawców, to jak wolisz. Ja jak kupowałem używanego PSP właśnie 3004, to szukałem bezpośrednio od użytkownika z dobrze wyglądającym analogiem. Po wytarciach na nim najlepiej widać ile była konsola używana, chociaż zawsze można wymienić analoga na nowego... ;) Im lepszy stan całej konsoli na zdjęciach, tym lepiej dla Ciebie... :)
Mi się udało trafić idealnie cały kompletny zestaw. No i to co bym pewnie kupił też dostałem (pokrowiec, adapter do 2xmSD + 10 gier)... :)
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz