Turniej Bilard 8ball: Winter Edition
No, ale masa failów bo obu stronach. ;]

Dzięki za grę, ciekawy turniej. Wynik jak na pierwszy turniej po prawie pół roku dobry(gorzej ze stylem gry). Więcej, więcej takich, może się rozkręcę jak dawniej. ;]

Swoją drogą, finał przed meczem o 3. miejsce, ciekawe. ;]
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Oto końcowa tabela naszego turnieju:
1. Krys
2. Dah-Ridah'
3. GENERiC
4. anemek
5. Realinho*
Miejsca 6-10:
Samyeu
eVandeR
komedyja
nivener
Kaziu

*Miejsce Realinho'a wyodrębniłem poprzez liczbę wygranych. 4 pierwsze miejsca były znane, z osób, które powygrywały swoje mecze, a Real nie był w strefie półfinałów, ale miał jedną wygraną, więc uznałem, że umieszczenie w miejscach (wtedy by było) 5-10 byłoby krzywdzące.

Również statystyki:
Nazwa użytkownika | Mecze | Wygrane (partie) | Przegrane (partie)
- Samyeu | 1 | 1 | 2
- eVandeR | 1 | 1 | 2
- Realinho | 2 | 3 | 3
- Dah-Ridah' | 4 | 6 | 5
- GENERiC | 3 | 4 | 4
- komedyja | 1 | 1 | 2
- Krys | 3 | 6 | 1
- nivener | 1 | 1 | 2
- Kaziu | 1 | 1 | 2
- anemek | 3 | 4 | 5

Oczywiście, jak po Lidze: Ekstraklasa, tak i tutaj pstryknęliśmy sobie fotę główną, było wręczenie pucharu dla Krysa i rozdanie medali dla Dah'a i GENERiCa. Był oczywiście (mam nadzieję) świetny poczęstunek! Na koniec pojechaliśmy do lunaparku i się bawiliśmy!

Oto kilka fotek z tego niesamowitego dnia!:
- Fotka ze wszystkimi uczestnikami. Aż dziw bierze, jak co poniektórzy się zmienili od ostatniego spotkania!
[Obrazek: iekvmo.jpg]

- Tu fota z wręczeniem medalów... (ale się wyszykowali xD)
[Obrazek: konopelski-przybylski.jpg]

- Tutaj rąbek z dań przyrządzonych przez specjalną ekipę kucharską, a także desery!:
a) Tradycyjna kuchnia polska - mniam :)
[Obrazek: k,NzE3MjUzNTIsNDgyNjUwNTQ=,f,schabowy1]

b) Pizza królewska! Świetne...
[Obrazek: pizza.jpg]

c) Na koniec deser - Przygotowałem coś oooostrego!
[Obrazek: taki_sposob_marketingu_5170943.jpg]

- oczywiście nie mogłem zapomnieć o komedyji, która bawiła się w najlepsze w pokoju obok. Podkradłem się i zrobiłem jedną fotkę:
[Obrazek: 200356.jpg]

- No i wspomniany lunapark...
[Obrazek: 5w.JPG]
*komedyja macha*

[Obrazek: 597771.3.jpg]
Myślę, że zasłużenie, to ta atrakcja była najchętniej przez nas oblegana!

To był fajny dzień!! Dzięki!
Niejako, dwa ostatnie zdania z podsumowania/zlotu są podsumowaniem tego, co chcę uczestnikom powiedzieć. Ten ponad tydzień upłynął pod znakiem miłej gry, myślę, że "rajcującej" :) Ja, choć nie rozmawiałem ze wszystkimi, nie grałem (a chciałbym zagrać, o czym za chwilę) to jakoś czułem miłą atmosferę i za to wielkie dzięki ;)
Dziękuje, za stosunkowo duże zainteresowanie turniejem bilardowym. Szczere wyrazy uznania, że niektóre osoby, które od dawna nie wchodziły na forum mogły wrócić w glorii i chwale by pokazać młodszym stażem, jak się gra w nasz narodowy sport! ;). Oczywiście cieszę się, że mamy dwie nowe osoby w bilardowym gronie: komedyję i nivenera i mam nadzieję, że pozostaną na dłużej w tej wspólnocie. Dziękuję też osobom, które czynnie starały mi się pomóc, też tym osobom, które krytykowały niektóre pomysły. Dzięki osobom-bywalcom, którzy nie odpuszczają żadnego turnieju :) Wreszcie dziękuje, za słowa otuchy. Szlifujcie dalej swoje skille! :)

Po tym poście - oczekiwałbym jakichś swoich odczuć nt. tego turnieju, co wam się w nim podobało, a co w przyszłości powinienem zmienić.

Wspomniałem "a chciałbym zagrać"... Mowa tu o kolejnym bilardowym turnieju. Jeśli tylko minimum 6 osób wyraziłoby chęć, by zrobić tymrazem - Ligę, to z całą pewnością i z chęcią zająłbym się tym, bo w końcu - bilard, to fajny sport! Czekam na wasze odpowiedzi ;)

Pozdrawiam! Alleluja bilard!
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Kurde, ale morda sie cieszy jak sie patrzy na te podsumowanie, niczym rok temu, PAMIETAMY!. Realinho na zdjęciu wygrał wszystko.

Odnośnie samego turnieju - cieszę się, że bilard powrócił. Cieszę się, że znowu pojednał forumowy zakątek starych zgredów (pozdrówki Bart). Cieszę się, że mogłem znowu pograć i zdobyć tak wysokie miejsce! Zajebiście się grało.

Extra special shotouts to Cerinione (wybacz, taka ksywka juz została mi w pamięci) za ogarnięcie turnieju, wskazówki i pogawędki (krótkie, ale co tam - podbijaj częściej, much respect). Krys dobra gra, straszyłes formą i nie zawiodłeś. Dziękuje świerzakom, że się odważyli grać ze starą gwardią. Gratulacje dla wszystkich, którzy ze mną grali - widzicie wujek Dah w formie był, hehe - Realinho, nie, to nie był fart, przegrałeś po prostu IX DE!!!ONEONE11 hehe. No, to widzimy się w nastepnej edycji.

Odpowiedz

Specjalnie dla uczestników turnieju jako dopełnienie podsumowania załączam ten filmik nagrany dla upamiętnienia tego wydarzenia. Wszyscy możecie czuć się mistrzami. Rywalizacja była zacięta, organizacja wzorowa, a ja sam śledziłem wyniki wstydząc się jednocześnie, że nie wziąłem udziału.

P.S Należy jeszcze zwrócić uwagę, że mecz finałowy w relacjach "na żywo" w polskiej sieci śledziło - bagatela - około 20 milionów rodaków! Nieoficjalne szacunki mówią nawet o 22 milionach, co tylko potwierdza teorię, że to forumowy sport narodowy. Lepszym wynikiem zainteresowania widowni w lutym może się pochwalić jedynie niedawny finał "Super bowl" w USA.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Ehh i bez odpowiedzi zarówno na 1 pytanie jak i na 2...
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
<komedyja macha>
Milo sie gralo, zwlaszcza, ze wczesniej nie mialam brac udzialu w czyms podobnym. Pomimo tego, ze tak szybko odpadlam, nie zrazilam sie i jednak wezme udzial w kolejnym turnieju. Zwlaszcza, ze dostalam wejsciowki na koncert. :D
Dzieki takim akcjom na pewno zostane na forum na dluzej ;)
Odpowiedz
Ja również jako nowicjusz zarówno na forum jak i w temacie bilarda jestem bardzo mile zaskoczony ciepłym przyjęciem mnie przez innych użytkowników ;) Bardzo było sympatycznie i ja również mimo, że poległem w pierwszej rundzie, to się nie zrażam i na pewno wezmę udział w kolejnej edycji :)
"Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji." - Kazik Staszewski

Odpowiedz