Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
No właśnie, po połączeniu forów doszło do sytuacji, że użytkownicy, którzy mieli konto i na ps2forum i na ps3elite mają teraz po połączeniu 2 konta, w tym między innymi ja ;D Co robimy? Wyłapujemy kogo się da i pytamy, z którego konta będzie korzystać czy co tam innego?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
Myślę, że spokojnie można połączyć te konta. Najlepiej chyba utworzyć wątek dostępny dla wszystkich i tam poprosić aby ludzie podawali loginy które chcą połączyć. Wyszukiwanie można też załatwić pluginem, ale nie wiem czy ludzie mają takie same hasła itd.
To z pluginem trochę ryzykowne. Można zrobić tak jak mówisz, nowy temat i ogłosić "amnestię" - pouczyć o karach za multikonto, a potem zapytać kto ma czy miał konta na tych dwóch forach i z którego chce teraz korzystać, a drugiego zablokujemy.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
Założyłem taki temat, ale z tego co widzę zgłosiły się tam 3 czy 4 osoby i żadnego z nich, którzy mieli ten sam login na obu forach, nie mogę znaleźć na liście użytkowników - są tylko ich konta z ps2forum. A gdzie te z ps3elite? Połączyły czy się jak?