06-05-2011, 10:21
Czy ktoś z ekipy byłby za stworzeniem tego co jest w Uwagach i propozycjach?
|
Stworzenie czegoś wielkiego.
|
|
06-05-2011, 10:21
Czy ktoś z ekipy byłby za stworzeniem tego co jest w Uwagach i propozycjach?
07-05-2011, 07:21
Chciałbym przeprosić całą ekipę forum za to iż nie skonsultowałem z Wami tego działania, niemniej jednak Bart odezwał się do mnie na GG i zapytał czy nie chciałbym reaktywować w końcu pomysłu stworzenie wspólnego forum o tematyce PlayStation. Było to spowodowane chwilowym podpaleniem z mojej strony, jednak widzę że Bart wziął się w jakiś sposób do nakręcania tematu. Proszę o wybaczenie i danie drugiej szansy. Myślę, że możemy spróbować zrobić wspólne forum o PS. Bartowi damy szansę na wykazanie się i zobaczymy. Przecież nie musi zostać - z Wami jestem dużo dłużej i faktycznie powinienem najpierw spytać o ten temat a nie się tak podpalać.
Jeśli chodzi o dotychczasowy plan: 1. Zakupiłem domenę playstationforum.pl 2. Skopiowałem tam ps2forum.pl 3. Chciałbym jeszcze skopiować userów z ps3elite.pl 4. Trzeba zgrać skórkę z ps3elite.pl na to nowe forum (chyba, że w drodze głosowania zadecydujemy który wygląd ma zostać). 5. Poustawiać nowe forum jak należy. 6. Jeśli wszystko będzie ok to zrobić przekierowanie z ps2forum.pl oraz ps3elite.pl na playstationforum.pl i dalej już działać na nowym forum. Myślę, że teraz będziecie mieli nieco jaśniejszy pogląd na to wszystko - póki co są to tylko moje propozycje. Czekam na Wasz odzew i jeszcze raz na końcu proszę o wybaczenie. Nie chciałem nikomu się narazić, kierowałem się tylko chęcią rozwoju forum, które to Wy stworzyliście i kształtujecie nadal. Sory Panowie <piwo>
Zajrzyj na forum dla webmasterów.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
08-05-2011, 23:44
Ja się nie gniewam, swoje zdanie już wypowiedziałem, ale miło, że doczekałem się przeprosin. Wracając do tematu to szczerze mówiąc nie wiem o co biega z tym całym nowym projektem. Mi dobrze jest jak jest, ale zmiany, które są tu proponowane, raczej takie kosmetyczne, wyjdą forum na dobre mam nadzieję.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|