![]() |
Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Wersja do druku +- PlayStation Forum - PS5, PS4, PS3, PS2, PSone, PSP, PS Vita Forum (https://playstationforum.pl) +-- Dział: PlayStation 4 (PS4) (https://playstationforum.pl/forum-playstation-4-ps4) +--- Dział: Gry (https://playstationforum.pl/forum-gry--264) +--- Wątek: Co ostatnio kupiłeś na PS4? (/thread-co-ostatnio-kupile%C5%9B-na-ps4) |
RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - VortaL - 13-12-2015 Unity sam muszę ograć na XONE, zawsze chciałem. ![]() RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Mr.Q - 13-12-2015 Czemu zawsze chciałeś? To przecież ta słynna zbugowana część ![]() RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Kolos28 - 13-12-2015 Mój ostatni zakup to Obcy Izolacja w edycji Nostromo. Kupiłem w Biedronce za 79zł. Ta gra jest cudowna, szczerze polecam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Bułkalifa - 13-12-2015 Niedawno chwaliłem sie zakupem SW: Battlefront i przyznaje sie bez bicia , najgorzej wydane 230 zł ;( tak naprawdę odpaliłem ja 3 razy pograłem 2 godziny i lipa . Brak wielu podstawowych jak na multiplayer rzeczy chociażby "klas" postaci . Ogólnie porażka . Ale ale na szczęście udało mi sie wymienić to "cudo"( haha ) na Wiedźmin 3 Dziki Gon . I jestem prze szczęśliwy , czeka mnie niezła przygoda i wiele godzin spędzonych z padem w reku ![]() RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Kraszu - 14-12-2015 Prawdopodobnie nigdy nie zrozumiem fenomenu uniwersum Gwiezdnych Wojen... Niby ten Battlefront to o wiele nowsza gra, ale ja również wolałbym Wiedźmina. Dobrze zrobiłeś Bułkalifa. Nie ma to jak swojskie, słowiańskie klimaty. ![]() RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - VortaL - 14-12-2015 Ciągnie mnie do AC Unity, bo zostało już jakoś dołatane, a Black Flag jest niczym III. RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - MrWahacz - 14-12-2015 Kupiłem Battlefronta i nie narzekam - rewelacyjna, klimatyczna gra. Nie przeszkadza mi nawet jej uproszczenie, bo przynajmniej usiadłem i przez pierwszą godzinę spokojnie walczyłem z innymi z K/D ratio powyżej 1.0, a nie byłem mięsem armatnim jak to bywało w Battlefieldzie gdzie bardzo szybko rośli wymiatacze z maksymalnie dopasionym wyposażeniem i karabinem ![]() RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Kolos28 - 14-12-2015 Ja dziś kupiłem ponownie Wiedźmina, jest promocja w euro rtv za 169zł. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - Kolos28 - 02-01-2016 Moja kolekcja powiększyła się o kolejne gry: Killzone SF Metro Redux Tearaway Unfolded. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka RE: Co ostatnio kupiłeś na PS4? - piotros - 09-01-2016 Może jeszcze nie dostałem, ale właśnie złożyłem zamówienie przed premierowe na pierwszą grę w 2016 roku. A jest nią Resident Evil 0 HD ![]() Zastanawiałem się czy nie zamówić wersji pudełkowej razem z częścią 1, ale jak popatrzyłem w sklepie, to wersja cyfrowa będzie dostępna 19.01, a pudełkowa będzie wysyłana dopiero 22.01, więc wybór od razu padł na wersję cyfrową. No i dzięki wcześniejszemu ściągnięciu będę mógł w nią grać we wtorek o północy... ![]() ![]() |